UZNEMIRUJUĆ DETALJ Na fotografiji nastaloj pre 100 godina našli nešto jezivo: Dobro se zagledajte u žene u drugom redu! (FOTO)

Ova fotografija stara je više od 100 godina, ali je u posljednje vreme odjednom postala predmet žestoke rasprave na društvenim mrežama.

Devojke
Devojke, Foto: Youtube printscreen

Je li to zaista duh na ovoj fotografiji ili je to zapravo samo optička varka?

Žena po imenu Linda postavila ju je na Internet i napisala:

“Lepo je videti staru fotografiju moje bake, u vreme kada je ona radila u mlinu. Njeno ime je Elen i četvrta se s leva, u drugom redu. Moj otac je fotografiju godinama čuvao, a sada na njoj vidimo duha.” Vidite li vi duha na njoj?

ISPOVEST MUŠKARCA KOJI JE IMAO S*KS SA TAŠTOM "Pohotna je, bolja u krevetu od moje žene! Jednom nas je uhvatio njen sin, a ja nisam mogao da verujem šta mu je tražila!"

Pažljivo osmotrite rame njene bake u drugom redu, skroz desno. Vidite li nešto na njemu?

Iako je malo izvan fokusa, jasno se prepoznaje jedna šaka. Sve devojke drže svoje ruke prekrštene ispred tela, tako da ruke ne može biti neke od njih.

“Ja zapravo ne verujem u duhove, ali u slučaju ove fotografije nešto čudno je po sredi. Ipak, nadam se da sve ovo zapravo ne znači ništa!” Ili je, ustvari, reč o Photoshop-u?

 

Povezane vesti

 • Korisnik: petar pozezanin
  09/05/2019 - 23:37
  Ako bolje pogledate levo rame, njegov oštar luk i neprirodnu osenčenost te strane, shvatićete da je u to davno vreme izvršeno retuširanje i uklanjanje osobe koja je stajala uz tu devojku.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi