"BILA JE U MOM ŽIVOTU" Ova poznata pevačica je bivša žena Pacolija, ima 57 godina i izgleda KAO AVION!

U bivšoj SFRJ bio je Titov gardista, a oženio se i vanserijskom lepoticom.

Bedžet Pacoli
Bedžet Pacoli, Foto: EPA/ VALDRIN XHEMAJ

Šef diplomatije nepriznate kosovske države Bedžet Pacoli danas je multimilioner i jedan od najvećih deoničara Mabetex grupe iz Lugana u Švajcarskoj. Rođen je 1951. godine u selu Marevce kod Prištine, a u svet se otisnuo još kao mladić tražeći posao po Austriji i Nemačkoj.

Sa 17 godina je otišao u Hamburg kod ujaka, gde je jedno vreme živeo od pranja sudova. Sam se školovao i 1970. upisuje spoljnu trgovinu i po završetku studija vraća se da odsluži JNA kao uzoran Titov gardista. Pacoli je u vreme stasavanja OVK slovio za njenog najvećeg finansijera, a bije ga i glas da nije štedeo kada je pojedinim ostrvskim državicama trebalo dati finansijsko ohrabrenje da bi priznale kosovsku nezavisnost. Navodno, plaćao je u novcu, ali i kompjuterima, tehnici.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Buon inizio settimana da Anna Oxa e Oxarte "...Ascoltate Musica per alimentare il cuore ..." Milly Milano #annaoxa #oxarte

A post shared by Anna Oxa ® Oxarte © (@annaoxa_oxarte) on

Kao i svaki moćnik i bogataš nije imun na lepe žene. Mnogi ne znaju da je jedna od njih bila i Ana Odža odnosno Ana Oksa kako smo je mi ovde zvali. Reč je o italijanskoj pevačici specifičnog promuklog glasa koja i dan-danas važi za superzvezdu u Italiji, a bez koje nije mogao da prođe nijedan festival u San Remu. Pamtite je po čuvenom hitu "Donna con te..."

Ana Odža je iz komunističke Albanije pod režimom Envera Hodže u Italiju pobegla tako što je, kako ona tvrdi, preplivala iz Albanije.

Njihovo venčanje 1997. godine, izveštavali su tada mediji, bilo je spektakularno, a tokom bombardovanja 1999. duplerice novina s njihovom zajedničkom fotografijom krasile su izloge skoro svake albanske radnje u Prištini. Međutim, brak nije dugo trajao - razveli su se posle 4-5 godina.

- Ja sam nastavio da živim i posle Ane Okse. Meni je napravljen taj imidž jer ljudi nisu mogli da shvate da jedan čovek iz sela sa Balkana može postići ovo što sam ja postigao, a to nije ništa nenormalno. Ali da je jedan od delova mog života bila i Ana Oksa - to je tačno. Ona je bila tu, u mom životu - rekao je Pacoli jednom prilikom.

Povezane vesti

 • Korisnik: sara
  28/03/2019 - 15:28
  Džaba ti !!!. Nije sve u parama!!!. U životu nisam videla ružnijeg čoveka!!!!. Koja je to luda žena, koja je mogla da živi sa njim!!!.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi