ŠUTIRAO GA U TESTISE, MUČIO GA ALEVOM PAPRIKOM! Počinila je prevaru, pa je optužila ljubavnika za SILOVANJE i naredila dečku ga premlati

Nakon što je provela noć s kolegom, koga je upoznala na studijama u Melburnu, Kineskinja Ge Džang (25) osetila je veliku grižu savesti, jer je već godinu dana bila u vezi. Zbog toga je ljubavnika optužila za silovanje, a dečku naredila da ga isprebija.

Nasilje, raskid, batine
Batine, Foto: Profimedia

Prethodno je tražila od žrtve da joj se izvini pisanim putem, a kopiju izvinjenja pošalje njenom dečku Juveju Sije, kao i svojoj devojci, a kada je ovaj to odbio, otišla je kod njega i zapretila mu da će reći njegovoj devojci da ju je silovao ukoliko se ne izvini njenom dečku. Naterala je sirotog mladića da klekne i slikala ga dok se izvinjavao. Zatim je bombardovala dečka porukama u kojima je pisala da će on biti kriv ako se ona ubije u žrtvinom stanu.

Džang je prethodnu noć provela na psihijatrijskoj klinici zato što je već pretila da će se ubiti.

Tuča Tučnjava Batine
Tuča Tučnjava Batine, Foto: Profimedia

Kada je Sije stigao, razvalio je vrata, sasuo ljutu alevu papriku mladiću u oči, a potom teglicu razbio o njegovu glavu. Ni tu nije bio kraj žrtvinim mukama: udario ga je pesnicom, a zatim šutnuo i oborio na pod, urlajući da će ga ubiti. Zahtevao je da skine pantalone i da mu dozvoli da ga tri puta šutne u testise, a isto je ponovila i Džan.

Par je mučio momka više od tri sata, ali Džang ni to nije bilo dovoljno, već je njegovoj devojci poslala i-mejl sa fotografijom u kojoj moli za oproštaj.

Kada je devojka pozvala žrtvu, Džang je uzela telefon i rekla joj da ju je njen dečko silovao i da treba da dođe, što je ona i uradila.

Posle toga su pozvali policiju, ali Džang ni tada nije bila zadovoljna.

Posle svega je tražila 5.000 dolara od ljubavnika "u zamenu za njegovu budućnost". Ili će "pljunuti" pare, ili će ona reći "svima" da je silovatelj.

Kada je par uhapšen, Sije je ispričao da mu je Džang već ranije pretila i ucenjivala ga.

Džang je priznala krivicu za namerno izazivanje povrede i ucenjivanje, a Sije je priznao isti prestup, kao i nezakonito lišavanje slobode.

Džang je osuđena na 300 sati društveno-korisnog rada tokom perioda od tri godine, a Sije je dobio 200 sati za period od 18 meseci.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi