RODITELJI PRIMETILI DA SE DETE ČUDNO PONAŠA Pratili sina (13) i otkrili da je vodio ljubav sa učiteljicom (28)! Predatorka kaže da je kriva, ali ovakvom priznanju niko se nije nadao (FOTO, VIDEO)

Imala je smelosti da se pravda

 

Britani Zamora, Foto: Printscreen

*Ranije nagrađena za svoj pedagoški rad

*Moraće da odleži kaznu

*Imali su odnose nekoliko puta

 

Bivša učiteljica iz Arizone Britani Zamora osuđena je na 20 godina zatvora jer je priznala da je više puta imala seks sa učenikom (13). Britani (28) insistira da je sve bilo dobrovoljno i da ona nije pretnja po društvo.

Policija kaže da je ona imala seks sa dečakom više puta, u svom autu, kao i u učionici. Ona je priznala krivicu po 10 tačaka optužnice za seksualni odnos sa maloletnikom, zlostavljanje, izlaganje maloletne osobe materijalu seksualne prirode i za seks u javnosti.

Bivša učiteljica neće moći da izađe ranije iz zatvora, pa će morati da odsluži čitavu kaznu iza rešetaka.

 Maksimalna kazna za to krivično delo u Arizoni je 44 godine, a Zamora je dobila najmanju predviđenu kaznu zbog toga što je priznala krivicu i nagodila se sa tužilaštvom.

DOŽIVEO HOROR NA JADRANU! Ne sluteći ništa, momak skočio sa broda u more, a onda je na njega naleteo MORSKI PAS! (VIDEO)

- Ja sam dobra i iskrena osoba koja je napravila grešku i duboko se kajem zbog toga - rekla je Zamora. Ona je potom uputila izvinjenje žrtvi, njegovoj i svojoj porodici.

Ovaj slučaj je otkriven kada su roditelji dečaka primetili da se njihov sin čudno ponaša. Oni su tada instalirali softer za praćenje na njegovom telefonu.

ISPOVEST KOZMETIČARKE MARIJE IZ BEOGRADA Muž je doveo ženu na depilaciju vagine, a zbog onoga što je tražio da uradim izbacila sam ih iz salona!

Majka dečaka je istakla da je njen sin ranije bio nedužno dete i da mu je učiteljica ukrala nevinost. Navela je da mrzi Britani zbog onoga što je uradila njenom sinu i njenoj porodici.

Podsećamo da se Zamora zaposlila u osnovnoj školi u Avondejlu, gde je 2016. godine proglašena za učiteljicu godine.

JEZIVO! GORE OD HOROR FILMA! Oteli su devojčicu, a onda su otišli do jezera i IZVRŠILI SAMOUBISTVO! Kamere otkrile nešto zastrašujuće! (VIDEO)

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi