KONAČNO OBJAVLJENO ONO ŠTO SU SVI ČEKALI Seks u doba korone? Evo šta kažu stručnjaci!

Gradske vlasti Njujorka, grada u kojem je od 8,7 miliona stanovnika korona virusom zaraženo 12.000, objavio je priručnik za bezbedan seksualni život tokom epidemije s naglaskom na to da je trenutno jedan od sigurnijih načina voditi ljubav sa svojim stalnim partnerom, prenosi Njujork post.

Grčka, korona, Foto: Tanjug/AP

Ministarstvo zdravlja, koje potpisuje priručnik, preporučuje građanima Velike jabuke da je ipak nasigurnije voditi ljubav sam sa sobom -mastrubacija je najbezbednija, pogotovo ako pre i posle toga toplom vodom i sapunom operete ruke (ali i svoje igračke), jer je to jedini pouzdan način da se ne zarazite korona virusom.

Drugi, mada manje bezbedan način sigurnog seksa, jeste vođenje ljubavi sa partnerom s kojim živite.

"Ostvarujte što manje bliskih kontakata s drugim ljudima, uključujući i seks, ako želite da sprečite širenje COVID-19,“ piše u priručniku objavljenom na gradskom sajtu.

Izbegavajte grupni seks, izbegavajte da se ljubite, a oni koji partnere traže preko interneta, neka se zadrže na video susretima, porukama i četovanju, preporučuje njujorški priručnik za bezbedan seksualni život tokom epidemije korona virusa.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi