TESTAMET ZBOG KOJEG SRBIJA PLAČE OD SMEHA! "Sestriću Draganu ostavljam krevet, orman i stolicu, a drugom sestriću..."

Šou!

kovčeg sanduk smrt
kovčeg sanduk smrt, Foto: Shutterstock

Na društvenim mrežama pojavio se snimak održavanja daće na groblju u Obrenovcu iz 2015. godine, koji je od strane mnogih okarakterisan kao bizaran.

Naime, na njemu se vidi kako se familija preminule žene okupila oko njenog grobnog mesta, gde je po njenoj isključivoj ženi, pročitan testament. Dok su slušali starijeg člana porodice kako čita poslednju volju preminule, pojedini nisu članovi porodice nisu mogli da obuzdaju smeh, ponajviše zbog saznanja šta su nasledili.

Vučić o aferi "špijun": Našli su se kod "Kapetanije" a onda otišli u pivnicu "Crna ovca"! (VIDEO)

Otkriveno ko sve stoji iza ovih pokušaja destabilizacije naše zemlje! Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je u direktnom obraćanju javnosti posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost otkrio istinu o trgovini oružjem i lažnim optužbama na račun Srbije. 20.44 - Obraćanje predsednika Srbije je završeno. Opširnije o svim aktuelnim temama u Srbiji pratite na portalu "Alo.rs ".

Pročitajte još

- Sesrtiću Draganu L, ostavljam zamrzivač od 30 litara i tepih iz moje sobe. Sestriću Draganu L. ostavljam krevet, stolicu i orman. Svetlani Ceci i Dobrini Doci u znak zahvalnosti za pažnju i odvojeno vreme, za negovanje mene u starosti, poklanjam plehane stvari i svu moju garderobu - glasio je testament preminule, a koji su njeni nabliži okarakterisali kao smešan.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi