VODIO JE U BUGARSKU PRIVATNIM AVIONOM Studentkinja mislila da je pronašla savršenog muškarca, a onda joj se život pretvorio u noćnu moru! (VIDEO)

Studentkinja iz Norveške, Sesil Fjelhoj (28) je tokom studija u Londonu preko društvene mreže za spajanje parova, Tinder, pronašla udvarača iz Izraela. Sajmon je tvrdio da je sin milijardera i trgovca dijamantima.

Studentkinja
Studentkinja, Foto: Facebook printscreen

Sesil je na prvi sastanak sa Sajmonom otišla u Bugarsku privatnim avionom, a zbog njegovog posla su odlučili da se viđaju ređe, pa je veza održavana na daljinu.

Posle nekoliko nedelja veze Sajmon je zamolio Sesil da mu da podatke svoje kreditne kartice da bi on mogao da troši novac koji će joj refundirati. Sesil, naivna i zaljubljena, nije ništa sumnjala i učinila je kako joj je rečeno, misleći da pomaže svom dečku.

Sesil je preko listinga shvatila da Sajmon troši njen novac u luksuznim hotelima i na skupu garderobu, ali nije ništa sumnjala jer je verovala da je to njegov način života i da je to normalno.

Posle nekog vremena je shvatila da joj novac neće biti vraćen i uključila se policija.

Ispostavilo se da je u pitanju prevarant, Šimon Hjuan, a već je poznat policiji po tome što je i u Finskoj i u Izraelu učinio slična dela.

"Svakog dana mrzim sebe i sve mi je ovo previše bolno. Najgore od svega mi je to što ja ne samo da nisam izgubila dečka, već ga nikad nisam ni imala, on zapravo nije postojao", kaže Sesil, kojoj je Šimon ukrao više od 35.000 dolara.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi