POBEGLA SILOVATELJIMA JER SE SETILA REČI SVOJE MAJKE Trojica muškaraca devojku (20) uvukli u auto, a onda se spasila neverovatnim potezom! (FOTO)

Da život piše romane koji će kasnije poslužiti kao lekcija u životu dokazuje priča ove mlade žene.

Džordan Dismor
Džordan Dismor, Foto: Facebook printscreen

Odlazak kući po mraku i mračnoj ulici za većinu žena je oduvek jako stresna situacija, ali nekad je neizbežno, pogotovo za žene koje žive u velikom gradu.

Džordan Dinsmor je imala samo 20 godina kada to osetila na svojoj koži. Jedne večeri kada se vraćala kući s posla ispred njenog stana su stajala tri sumnjiva tipa. Njihove namere nisu bile dobre, to je odmah mogla da proceni.

KAD BAKA SEČE LUBENICU, REZULTAT JE URNEBESAN! Na kraju je presečena, ali kad vidite po koju cenu - smejaćete se do suza! (VIDEO)

OČI ĆE VAM ISPASTI! Koliko konja ima na slici, možete li da ih prebrojite? Niko ne može da da tačan odgovor

Uperili su pištolj u nju, pripretili joj da im da svu gotovinu i kartice koje je imala sa sobom, a potom su joj naredili da krene s njima u auto. Naterali su je i da isti auto počne da vozi zato što niti jedan od njih trojice nije znao kako da upravlja autom s ručnim menjačem. Potom su joj pripretili i silovanjem.

Džordan je bila svesna da je ovo po život opasna situacija i jedino što joj je u taj trenutak palo na pamet su bile reči njene mame:

Nasilje, batine, silovanje, mučenje, zlostavljanje
Foto: Shutterstock, ilustracija

- Nemoj se naći u situaciji da budeš sama s njima, jer onda ti nema ko pomoći, nemaš prolaznika oko sebe koji bi ti mogli pomoći.

"Oni" su šifra za sve ljude koji imaju loše namere, a Džordan je u tom trenu razmišljala instinktivno. Znala je da joj ako odu na neku usamljenu lokaciju više niko neće moći da joj pomogne niti će iko moći da je vidi, i da moraju ostati na prometnom putu.

ČETIRI GODINE ČEKAO VLASNIKE PORED PUMPE! Kada su ga konačno pronašli pas je uradio nešto što niko živ nije očekivao!

LOVCI NA BLAGO KRENULI U AKCIJU Pronađeno 20 milijardi dolara vredno bogatstvo - zlato, srebro, dragulji!

Izbor je bio prilično jednostavan: znala je da želi ostati živa i da jedino što joj preostaje je da otvori vrata auta i otkotrlja se niz put. To je i učinila, a vozač iz jednog od automobila koji su vozili pored Džordaninog je istrčao i izvukao je s puta.

Ono za čime Džordan jedino žali je što nije uspela da vidi reakcije trojice muškarca.

7 najčudnijih ulica na svetu, prkose gravitaciji, a neke su poput iluzionističkog trika (FOTO)

AUTOR: Alo/B92/V.M. DATUM I VREME: 12.10.2019. 17:27 Koliko god mislili da smo videli sva "neobična" rešenja za projektovanje ulica, u svetu postoje i čudniji načini za "regulisanje saobraćaja".

- Bili su u vozilu koje je bilo u brzini, a nisu znali upravljati njime i upravo ih je 20-godišnjakinja nasamarila. Htela sam da vidim njihova lica, samo da im dokažem da iako sam bila žrtva, da sam se na kraju iz svega toga izvukla.

Ovu priču su Džordan i njena majka podelile sa svetom.

Bonus video

Taksisti napali građane!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi