VOLELA JE SE*S SA NJIM KADA JE IMAO VIŠE OD 400 KG Verenica ostavila najdebljeg čoveka na svetu! Nećete verovati zbog čega je puklo (FOTO)

Ona ima 50 kg

Pol Mejson
Pol Mejson, Foto: Profimedia

Nekadašnjeg najdebljeg čoveka na svetu ostavila je verenica. Ona je istakla da joj je "seks sa njim bio sjajan", a razlog za raskid je bilo to što je, kako kaže, više voleo hranu nego nju.

Rebeka Mauntin iz Masačusetsa počela je da se viđa sa Polom Mejsonom (59) 2013. godine, nakon što ga je videla u dokumentarcu "Jedenje do smrti: Najdeblji čovek na svetu". On se tada preselio u Ameriku iz Velike Britanije da bi bio sa njom.

Oni su, prema njivovim rečima, uživali u odličnom se*su, iako je ona imala samo 50 kilograma. U tom trenutku, toliko je bio težak samo višak njegove kože.

- Ja izlazim sa muškarcima koji me privuku emotivno, pa to preraste u fizičku privlačnost. Sa njim sam kliknula istog trenutka - objasnila je Rebeka.

Sreća je potrajala do kraja 2015. godine kada se Pol vratio starim navikama kada je hrana u pitanju. Sada ima 222 kg, iako je u najbolje dane imao čak 100 kg manje.

Pri najvećoj težini, Pol je imao 445 kilograma i unosio je 20.000 kalorija na dan. Imao je operaciju smanjenja želudca, ali ga to nije sprečilo da poželi svoj stari životni stil. Ubrzo je napustio svoju djetu u korist brze i kalorične hrane.

Rebeka veruje da je prebrzo izgubio težinu, što je dovelo do jo-jo efekta. Pokušali su da obnove svoju vezu i da zajedno pokušaju dijetu koja podrazumeva da jedu samo meso i povrće.

Međutim, Pol je ubrzo počeo da jede i hleb, a to je bila kap koja je prelila čašu za Rebeku.

Ostavila ga je zauvek, a on se sada vraća u Veliku Britaniju na lečenje, uključujući operaciju kolena, popravku bajpasa i lečenje osam stomačnih kila.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi