BRUTALAN NAPAD NA GROBLJU! Vraćali se sa sahrane, a onda su izleteli smrtonosni insekti! Troje umrlo na licu mesta, povređene ukočene nosili u bolnicu! (VIDEO)

Ose ubice napale su 8 ljudi koji su se vraćali sa sahrane u Kini, a troje je umrlo od ujeda ovih insekata.

Napad osica
Napad osica, Foto: screenshoot/Youtube

Petoro je zadobilo ozbiljne povrede. Inače, svi napadnuti su iz iste familije a išli su na sahranu jednog rođaka u regionu Guangksi Zuang.

Grupa se kretala peške kada je došlo do agresivnog napada u blizini sela Tangdu, preneo je Asia wire.

Pročitajte još

Na zastrašujućim snimcima prikazano je dvoje preživelih koji leže na zemlji uvijajući se od bolova, dok medicinsko osoblje pokušava da im pomogne.

Stotine uboda mogli su se videti po rukama, licu i telu jednog muškarca koji je zaglavio na lečenju. Takođe, mogu se čuti i bolni uzvici jednog od njih.

UBIJEN GORAN RELIĆ TRTA!

AUTOR: Alo/Novosti/V.M. DATUM I VREME: 19.11.2019. 16:45 - 19.11.2019. 16:58 Goran Relić Trta (50) iz Zemuna, ubijen je jutros u Južnoafričkoj Republici, (JAR)! najnovija vest, alo, vest, Foto: Alo * Ubijen je Goran Relić Trta * Osumnjičen je da je učestvovao u likvidaciji Zvonka Pilčevića * Ubijen je jutros u Južnoj Africi Za njim je Srbija raspisala poternicu zbog sumnje da je učestvocao u ubistvu Zvonka Pilčevića (37) 2009.

U međuvremenu, lokalna vatrogasna služba i stručnjaci za šumarstvo pronašli su osinje gnezdo i uklonili ga sa lica mesta.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi