PROBUDILA ME JE ORALNIM SEKSOM! Kada sam podigao ćebe, umesto verenice tu je bila njena ĆERKA! SADA ME UCENJUJE!

Četrdesetosmogodišnji muškarac tvrdi da deluje mladoliko i da mu mnogi daju tridesetak godina. Njegova verenica ima 39, a on gužva postelju sa njenom ćerkom. Sad se našao u velikom problemu, pa rešio da potraži pomoć stručnjaka.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Seks, Foto: Shutterstock, ilustracija

- To se sad događa svakodnevno. Rekao sam joj da moramo da prestanemo, ali ona tvrdi da se zaljubila i da neće moći da ćuti o tome. Ne znam šta da radim - započeo je svoju priču muškarac ovim rečima.

- Nedavno sam slavio rođendan, a verenica mi je organizovala proslavu u svom domu. Njen sin i ćerka su takođe su bili tamo. Sin ima 22, dok ćerka ima 18 godina, oboje žive s njom. Nakon partija, umesto da odem u krevet, odlučio sam da popijem još jedno piće i legao na kauč. Zaspao sam, no u sitne sate probudio me oralni seks. Mislio sam da me zadovoljava verenica, no šokirao sam se kad sam podigao ćebe i video da se radi o njenoj kćeri - ispričao je muškarac.

Ne da mu mira

Kaže kako ga je devojka poljubila i kako bi ga sprečila da išta kaže, a zatim se popela na njega.

Seksi, seks, kućna pomoćnica, čišćenje
Seks, Foto: Shutterstock, ilustracija

- Dozvolio sam joj da vodi ljubav sa mnom. Bio je fantastično spavati s tako lepom mladom devokom. Osećaj opasnosti i ego su me preuzeli i osećao sam se odlično. Otišao sam pod tuš i u krevet, pretvarajući se da spavam, radije nego da se mazim sa verenicom. Jedva sam je ujutro pogledao u oči. Nena se ćerka smeškala za doručkom i slala mi poljupce. Stvar je otišla još dalje, kćer me kasnije opet zavela te smo ponovno imali seksualni odnos. To se sad događa često. Rekao sam joj da moramo prestati, ali ona tvrdi da se zaljubila i da neće moći da ćuti o tome. Ne znam šta da radim - ispričao je iskreno muškarac.

- Ne prebacuj krivicu na tinejdžerku - glasio je odgovor savetnice.

- Nemoj krivicu da prebacuješ na tinejdžerku samo kako bi nastavio ovu aferu. Ti si u godinama kada bi trebao znati bolje. Reci joj da vaša afera završava odmah. Znam da ti laska pažnja ove devojke, ali bojim se da ona sugeriše da se radi o emotivno zavisnoj osobi koja pokazuje odnos sa majkom. Reci joj da će otkrivanje afere više povrediti nju nego njenu majku - odgovorila je poznata savetnica.

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: VladimirR
  28/12/2018 - 12:44
  Gde je problem? Ti si u tim nezodnim godinama kada su ti obe u opsegu. Iz svoje kože ne možeš. Piči samo dalje sa obema i ne pokazuj nikakve emocije prema mlađoj. Sama će se jednog dana otkačiti.
 • Korisnik: Goga
  28/12/2018 - 12:15
  Majke mnogo rizikuju, ne dovoditi partnera kući!
 • Korisnik: pera rogonja
  28/12/2018 - 10:19
  Ma kokaj i jednu i drugu ako mozes i cuti.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi