SLUČAJNO IM UŠLA U SOBU, I OSTALA! "Dođe u kuću, prošeta, legne malo, gleda televiziju. Mi sedimo, sedi i ona"

Jedna porodica iz Bosne i Hercegovine, postala je pravi hit na društvenim mrežama, kada se pojavio video snimak njihovog ljubimca kako se igra u kuhinji. Ovo možda ništa ne bi bilo čudno, samo da kućni ljubimac nije prava pravcata lisica.

Lisica
Lisica, Foto: screenshoot/Youtube

Porodica Jusupović iz Fojnice, u svom domu u naselju Pločari Polje već više od mesec dana ima neobičnog gosta. Naime, u njihovu kuću svaku noć dolazi lisica koja se poprilično odomaćila, prenosi portal Faktor.

"U blizini naše kuće je šuma, borovina, jelovina, i ona izađe iz šume i dođe do kuće, pa smo mi počeli da iznosimo hranu. Sasvim slučajno jednom je ušla u kuću i sada je kod nas skoro svaku noć", rekao je Mustafa Jusupović za Faktor.

Pročitajte još

Mustafa se inače bavi lovom i ribolovom i kako kaže, veoma voli životinje.

"Imao sam ja i ranije 'ljubimce', imao sam zeca, orla, ne znam više ni ja. Lisica sad dođe u kuću, prošeta, legne malo, gleda televiziju. Mi sedimo, sedi i ona. Damo joj da jede, izađe napolje, i vrati se ponovo. Igra se sa mačkama. Ne pravi nikakve probleme", kaže Mustafa.

"Kupim joj salamu, piletine, ono što mi jedemo, pojede i ona", pojašnjava, dodajući kako se i njihova deca igraju sa lisicom, te da ih uopšte nije strah.

Mustafina supruga Aldijana kaže da lisica, kada njih nema, ode do komšija pa joj oni daju da jede, ali da u druge kuće ne ulazi.

"Mi je zovemo 'cura', a ustvari je lisac", kaže kroz smeh Aldijana.

Poznato kakvo nas vreme čeka u najluđoj noći! Najava 3 poznata meteorologa će vas iznenaditi

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 17.11.2019. 19:24 Ove zime pašće drastično manje snega nego prošle godine! sneg, Beograd, ljudi, ulice, vreme, Foto: Alo!/Vladimir Marković Predstojeća zima u Srbiji biće dosta toplija nego lani, a snega i "debelih minusa" nema ni na vidiku, najavljuju meteorolozi. Prema njihovim rečima, ove zime pašće drastično manje snega nego prošle godine.

U razgovoru sa novinarima Faktora, ona je istakla kako je lisica pitoma, te da je nije bilo strah ni prvi put kada im je došla, a ni sada kada im pređe kućni prag.

"Lisica spava često sa macama. Znamo da joj otvorimo frižider i na zadnju policu ostavimo šta je za nju da jede i ona sama uzme", zakljkučuje Aldijana.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi