DA LI JE OVO NAJSREĆNIJA MAČKA NA SVETU? Mala Čupet pokojnog Karla Legerfilda ima pune šape para, a sad je otišla i korak dalje!

Pokojni Karl od javnosti nikad nije skrivao koliko voli svoju ljubimicu Čupet i rado je s njom pozirao, iako je oduvek bio veći ljubitelj pasa.

Karl Legerfeld
Karl Legerfeld, Foto: Printscreen/Instagram

Kolekcija odeće i modnih dodataka #RIPDaddy posvećena je nedavno preminulom dizajneru Karlu Lagerfildu, a sve što se zaradi od nove linije biće donirano skloništu za napuštene životinje u Kaliforniji.

Iako mačka preminulog modnog dizajnera Karla Lagerfilda najverovatnije ipak neće naslediti ništa od velike svote novca svog preminulog vlasnika, ipak je "izdala" novu kolekciju #RIPDaddy posvećenu poznatom dizajneru. Sve što se zaradi od nove kolekcije biće donirano skloništu za napuštene životinje u Kaliforniji.

Ceo asortiman odeće i modnih dodataka ilustrovlirala je Monika Smajli, koja je sama izradila logotip Čupetinog dnevnika (Choupettes Diary). Logo čini mačka Čupet sa crnim šalom i sa Karlovom zaštitnom kragnom oko vrata i velikim tamnim naočarima. Naime, pokojni Karl od javnosti nikad nije skrivao koliko voli svoju ljubimicu Čupet i rado je s njom pozirao, iako je oduvek bio veći ljubitelj pasa.

 

- Ovo je sad moja maca. Neću ti je više nikad vratiti - rekao je Lagerfild davne 2011. godine dobrom prijatelju Baptistu Giabiconiju koji mu je na neko vreme poverio na čuvanje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

It’s all French to me 📚

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) on

- Mi komuniciramo samo pogledima. Da mi zakoni to dopuštaju, oženio bih se njom. Preterujemo sa maženjem i četkanjem. Ima nekoliko ličnih sluškinja. Nikad nije sama kad me nema. Čak i kad spava, neko je uvek u blizini. Ona je kao šik dama - rekao je jednom prilikom Karl.

Zato nije nimalo čudno što je posle njegove smrti, upravo ona postala prvi kandidat za nasleđivanje njegovog bogatstva. Procenjeno je da bi u njene šape moglo otići više od tri milijarde dolara, ali izgleda da njegova ljubimica ipak neće postati toliko bogata.

Čupete je popularna i na društvenim mrežama pa tako ima i svoj profil na Instagramu na kome je trenutno prati više od 303.000 ljudi, dok broj njenih obožavatelja svakog dana sve više raste.

Modni dizajner Karl Lagerfeld umro je 19. februara u 86. godini posle duge i teške borbe sa rakom.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi