POSLAO "ZVER" PO HRANU ZBOG SAMOIZOLACIJE "Upozorenje, uješće vas ako ne postupite ispravno" (FOTO)

Antonio Munjoz iz Meksika bio je samo tri dana u samoizolaciji zbog koronavirusa kada je dobio želju za nekim slatkišima - pa se za pomoć obratio svom ljubimcu čivavi.

Pas pomoćnik u doba korone
Pas pomoćnik u doba korone, Foto: Printscreen / Facebook

Ljudima širom sveta je naređeno da ostanu kod kuće u nastojanju da se uspori širenje koronavirusa. Iako je mnogima od nas još dopušteno da kupimo osnovne stvari, oni u samoizolaciji često se oslanjaju na druge u tome.


Ali što je sa onima koji nemaju druge, ili sa onima koji žude za manje bitnim stvarima?

Jedan čovek koji mnogo voli grickalice osmislio je plan kako da pretvori svoj san u stvarnost, uz malu pomoć čovekovog najboljeg prijatelja.
Gurnuvši novac u ogrlicu psa, priložio je belešku koja glasi: "Pozdrav, gospodine prodavcu. Molimo prodajte mojem psu čips, narandžasti, a ne crveni, previše je ljut.

"Na ogrlici je 20 dolara. UPOZORENJE: Ugrišće ako ne postupite ispravno. Vaš komšija."

Čivava, koja je prvog dana na novom poslu bila nervozna, poslata je i nekako se vratila sa paketom narančastog čipsa koji se nalazio njenim malim ustima.


Antonio je zabeležio neverovatan trenutak kada je njegov kućni ljubimac hodao niz ulicu, stežući kesu gotovo veću od sebe, i preneo priču na Fejsbuk s natpisom: "Treći dan karantina. Hteo sam svoj čips."

Od tada je imao više od 241.000 šerova, a objavljen je i na Tviteru.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi