"NAPIŠITE OPISNI PRIDEV SESTRE" Zbog odgovora ovog učenika na pismenom zadatku smeje se ceo Balkan! (FOTO)

Fotografija zadatka jednog osnovca koji je opisao svoju sestru u samo jednoj jedinoj reči, postala je pravi hit na društvenim mrežama i to ponajviše zbog njegovog viđenja šta za njega predstavlja sestra.

Kontrolni zadatak
Kontrolni zadatak, Foto: Twitter printscreen

Fotografija koja je objavljena na Fejsbuk stranici Dnevna doza prosečnog Dalmatinca, dobila je više od pet hiljada lajkova, a izazvala je i nekoliko hiljada komentara i to ponajviše što ljudi ispod posta teguju braću i sestre.

Naime, u zadatku u kojoj je svakoj imenici trebalo da se dodaju opisni i prisvojni pridevi, učenik je kod primera "sestra" napisao krakto i jasno - glupa.

U komentarima ispod objave, pratioci stranice su uglavnom komentarisali kako razumeju osećanja učenika, pošto su i sami imali situacije u kojima baš i nisu preterano voleli svoje sestre i braću.

- Mora da je veče pre bio rat u sobi - bio je jedan od komentara koji je pobrao najviše lajkova, te i opisao moguće i verovatno svađom izazvane emocije kod ovog učenika, a koji je mnoge podsetio perioda kada ima je najveći problem u životu bila svađa sa ukućanima.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Smrdljivko
  13/11/2019 - 12:52
  Мени је више смешно ово "лепа књига" где је наш'о лепу књигу 😂
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi