LICE POGNUTO, STOPALA POPLAVELA Stao na kiosk da poruči hranu, radnica se prenerazila od pogleda na mesto suvozača! Odmah pozvala policiju (FOTO)

Bizarna priča

Osumnjičeni suprug
Osumnjičeni suprug, Foto: PINAL COUNTY ADULT DETETNTION CE

Radnica restorana brze hrane u Iloju (Arizona) zaprepastila se zbog prizora u automobilu mušterije. Na mestu suvozača, pored čoveka koji je naručio hranu, nalazilo se nago telo mrtve žene. Marija Dejvis je odmah pozvala policiju.

 

- Na mestu suvozača videla sam ženu. Ležala je presamićena sa licem okrenutim nadole, a stopala su joj bila ljubičasta - izjavila je kasnije za abc15.com. Muškarac za volanom ponašao se sasvim normalno.

- Bio je potpuno smiren dok je naručivao hranu.

Brza hrana
Brza hrana, Foto: Profimedia

Policija je zaustavila automobil ubrzo nakon posete restoranu. Kako prenose mediji, vozač je sedamdesetogodišnji Rodni Puket, a žrtva je njegova supruga Linda (74).

Rodni, koji je na sebi imao samo donji veš, rekao je istražiteljima da mu je supruga umrla u hotelu u Teksasu. Zbog toga je smestio telo u automobil i krenuo ka njihovom odredištu u Kaliforniji.

Uzrok smrti žene za sada nije poznat. Moguće da je preminula u snu, ali će tek obdukcija donekle rasvetliti bizaran slučaj. Sedamdesetogodišnji Rodni se već nalazi u zatvoru u okrugu Pinal (Arizona), zato što je prevozio telo pokojnice automobilom, umesto da privati smrtni slučaj policiji. Istraga još traje.

Par se venčao 2011, ali su se razveli. Pre nekoliko meseci, početkom februara, Linda je zatražila zabranu kontakta.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi