PLATILI 12.000 DOLARA ZA LUKSUZAN SMEŠTAJ Kada su stigli na Ibicu sačekao ih je najveći šok u životu

Poveli i svoja dva psa

Ibica
Ibica, Foto: Shutterstock

Britanski par koji je preko "Erbienbi-a" (Airbnb) rezervisao luksuzni penthaus u španskom letovalištu, bio je šokiran kad se doputovao na odmor. Naime, taj apartman koji su platili skoro 12.000 dolara uopše ne postoji.

Ijan i Deniz Feltman iu britanskog Čisvika‚ očekivali su tursko kupatilo i luksuzan prostor sa privatnim liftom u kompleksu Los Boas na Ibici. Smeštaj je na "Erbienbi-u" imao 37 recenzija i najviše ocene.

- Kad smo se pojavili na adresi recepcionar na ulazu u zgradu nam je rekao da VIP penthaus ne postoji. Dodao je da im često dolaze turisti koji su očito prevareni i da im je to veliki problem - rekao je Ijan.

Domaćini su napisali da su pet frendli, pa je par na svoj dvonedeljni romantični put poveo i svoje jorkširske terijere Rosa i Hani. Poslali su im nekoliko srdačnih poruka s opisima smeštaja.

"NE MOGU DALJE" Divlja avantura u Crnoj Gori! Novinari iz Srbije ušli u strmi kanjon, ono što im se desilo neće nikada zaboraviti!

Priznaju da im je bilo sumnjivo što im se ni nedelju pre puta niko nije javljao na telefon, na adresi sedišta kompanije na Tajlandu.

Kad su želeli da ponište smeštaj, u kompaniji su im rekli da mogu da dobiju povraćaj novca tek ako dođu na rezervisano mesto i ne dobiju smeštaj, pa su se zato morali uputiti u Španiju. Na kraju su jedva našli neko drugo prenoćište budući da su sa sobom poveli i pse.

Razvili bolestan biznis: Mladi se ufiksaju u izlasku, pa produže na terapiju. "Vaskrsenje" košta pravo bogatstvo (FOTO)

AUTOR: Telegraf/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 10.09.2019. 10:33 Sve je "na crno" Inovativna IV terpija koja „ubija" mamurluk pojavila se prošle godine na Mikonosu, a ove godine je već postala svakodnevnica turistima koji su došli na ostrvo s jednim ciljem - da piju i da se drogiraju.

- Kako "Erbienbi" uopšte proverava vlasnike smeštaja? Mogli su staviti bilo kakvu sliku... - rekla je ljutita Deniz.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi