PONESITE SAMO ŠTO STE DONELI Srbi budite na oprezu! Ukoliko se usudite da učinite sledeću STVAR na plaži - ojadiće vas i do 1.000 evra!

Papreno!

 

Grčka, Evija, plaža
Grčka, Foto: Profimedia

* Reč je o plaži koja se nalazi na ostrvu Skijatos

* Jedna omiljenih srpskih letovališta

* Kazne se kreću od 400 do 1.000 evra

Opšte je poznato da se neke od najlepših plaža nalaze na Grčkom ostrvu Skijatos, a jedna od njih se posebno izdvaja.

Reč je o plaži Lalarija koju godišnje obiđe veliki broj turista, uključujući i Srbe.

SITUACIJA JE ALARMANTNA Srbima ugroženi životi! Upućene ozbiljne pretnje! U velikoj opasnosti omiljeno srpsko letovalište!

Međutim, zbog onoga što se neretko dešava u ovoj mirnoj uvali na saveroistočnoj strani ostrva, država je rešila da umeša prste.

Naime, ova plaža je bogata savršeno oblikovanim kamenjem koje je sunce potpuno izbelelo. S obzirom na prelepe oblike, neretko se dešava da turisti poneki i ponesu sa plaže.

CRNOGORCI OZBILJNO KRŠE PRAVILA Kupači digli frku! Neće više da trpe bezobrazluk! Ukoliko zakupci plaža nastave ovo da rade - OSETIĆE BES turista!

Ikarija, Grčka
Grčka, Foto: Profimedia

Za ovo su, donekle, krivi i lokalci koji upravo to kamenje koriste kako bi dekorisali dvorišta. Ono što je specifično jeste da je takav kamen moguće pronaći samo na Skijatosu, te je vrlo prepoznatljiv.

RASPALILI MORSKE PLODOVE! Šok na Jadranu, turistima počele da CURE BALE, miris se širio plažom! (FOTOM)

Kako bi zaštitili plažu, Asocijacija za kulturu uz podršku luke Skijatos je pokrenula kampanju "Ponesite sliku, ne kamen. Sačuvajte Lalariju".

A za one koji se ipak ogluše o ovu molbu slede kazne koje iznose između 400 do 1.000 evra, tako da, ukoliko planirate odlazak na ovo ostrvo, budite oprezni pri poseti ove plaže, uživajte u njenoj lepoti, ali sa sobom ponesite samo ono što ste i doneli.

 BONUS VIDEO: Francuska povlači priznanje nezavisnosti Kosova

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi