MODERNI "HAJDUCI" VREBAJU SA SVIH STRANA Srbin se vraćao iz Grčke, a na 50 kilometara od granice mu se desilo nešto zbog čega je SVE ALARMIRAO!

Neverovatno!

Solun, Grčka
Grčka, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Na fejsbuk grupi Live from Greece Z.D. napisao je status upozorenja svim turistima iz Srbije koji se vraćaju sa letovanja iz Grčke.

Naime, kako je opisao u statusu njega je automobil bugarskih tablica pokušao da zaustavi na nekih 50 kilometara od granice i opljačka. Prenosimo status kako biste videli o čemu se radi:

OBRUKALI SE ZA SVE PARE Hrvati hteli da objasne turistima da ne nose japanke, a zbog načina na koji su to uradili smeje im se ceo svet! (FOTO)

"Pozdrav svima.… danas sam ušao planski na grupu zbog jednog obaveštenja-upozorenja!!!! Na povratku juče iz Grčke naleteo sam, na nekih 50 km od granice, na BMW 3 bugarskih tablica koji je pokušao da me zaustavi kao da mu treba nešto… Čitao sam ranije o tome i ne verujem da mi se desilo… NIKAKO nemojte da stajete… odustali su posle dva preticanja i okrenuli se...”, napisao je Z.D.

Sve je veći broj građana Srbije koji na putu za Grčku postaju žrtve drumskih razbojnika, koji ih pljačkaju ili varaju prodajući im lažno zlato. Ovi moderni „hajduci“ uglavnom su rumunski ili bugarski državljani, a turiste vrebaju na putu Solun-Evzoni, kao i na delu auto-puta kod Asprovalte.

VRATILA SE PRE 8 DANA IZ SUTOMORA Čitateljka Alo! podelila sa nama mučno iskustvo sa letovanja u Crnoj Gori, priložila i fotografije GADOSTI SA PLAŽE! (FOTO)

Oni često sa sobom imaju ometače mobilnih telefona kako žrtva ne bi pozvala stručnu službu za pomoć. Dok naivni turisti koji se zaustave pokušavaju da pomognu i reše problem „nesrećnom putniku“, druga ekipa odlazi do vozila koje je turista ostavio i uzimaju mu torbicu, novčanik, telefon i sve što je ostavio nezaštićeno – zato budite oprezni na putoivanju.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi