SRAMOTA U ITALIJANSKOM RESTORANU Turisti platili ribu 315 evra, ceo račun 433! Za nevericu je za šta su im sve tražili novac (FOTO)

Ljudi se javljaju sa svojim iskustvima

 

Riblji restoran, restoran
Riblji restoran, Foto: Shutterstock

Dvoje japanskih turista ostalo je u šoku nakon što su u jednom restoranu u Rimu za dve porcije špageta i ribe platili 430 evra.

Fotografiju računa objavili su na Trip Advisoru, a na njoj se vidi kako je obrok za dve osobe u restoranu "Antico Caffè di Marte" koštao oko 430 evra.

Napisali su kako je na meniju stajala cena od 6,5 evra za 100 grama mešane ribe, a račun je na kraju iznosio mnogo više. Nakon što su se požalili na skupoću, rečeno im je da je na ovalu bilo 4,8 kilograma ribe, ali ovi turisti su sigurni da nije bilo više od dva kilograma.

- Molimo vas, budite oprezni i nemojte postati njihove žrtve kao što smo to bili mi - napisali su na Trip Advisoru i dodali da je u takvom slučaju najbolje pozvati policiju, što su im i sami policajci rekli kad su kasnije otišli da prijave ovu situaciju.

LEKARI U ČUVENOM LETOVALIŠTU ZARAĐUJU NA NARKOMANIJI TURISTA Razvili bolestan biznis: Mladi se ufiksaju u izlasku, pa produže na terapiju. "Vaskrsenje" košta pravo bogatstvo (FOTO)

Jedan od turista je napisao da mu je u avgustu za 4,8 kilograma ribe u tom restoranu naplaćeno 476 evra. Ipak, iz restorana "Antico Caffe di Marte" rekli su za italijanske medije da je meni sasvim jasan, a razlog zbog kojeg je ovom japanskom paru naplaćeno toliko je taj što su naručili - svežu ribu.

- Ribu su izabrali sami na pultu - poručili su iz restorana.

Sporni račun
Sporni račun, Foto: Tripadvisor Pritscreen

Uprkos nekim lošim komentarima, mnogi su na TripAdvisoru iskazali i zadovoljstvo svojim iskustvom u ovom restoranu u Rimu. Jedan je turista pohvalio tamošnji odrezak i pivo.

- Otkako sam bio ovde, pročitao sam neke neugodne komentare o ovom restoranu, ali s obzirom na moje iskustvo, ti mi se komentari ne čine opravdanima - napisao je.

Šok reportaža o Beogradu osvanula u američkom mediju, niko nije očekivao ovakve reči od njih!

AUTOR: CNN; D.K. DATUM I VREME: 28.08.2019. 21:09 Specijalozovani servis za turizam i putovanja CNN-a preporučio je svojim čitaocima u obimnoj reportaži o Beogradu 10 ključnih mesta koje treba obići prilikom posete glavnom gradu Srbije.

Ovo nije jedini slučaj u kojem su se turisti žalili na nenormalno visoke cene u restoranima na turističkim mestima. U maju je turistima u kafiću u blizini Vatikana za hamburgere i kapućino naplaćen 81 evro.

EVO KAKO NAS VARAJU U GRČKOJ! Ovako godinama "na sitno" uzimaju pare, a Srbi nisu toga svesni!

U januaru je jednom turisti u Firenci za sladoled naplaćeno 22 evra, a nakon što je zbog tog slučaja pozvana policija, poslastičarnica je zbog prevare morala da plati kaznu od oko 2.000 evra. Tajvanskom turisti je rečeno da sladoled košta mnogo jer su korneti u kojima se on poslužuje zaista ukusni.

Kao što se na računu može videti, stavka koja je naplaćena sa 39,4 evra jeste usluga. U dinarima, reč je o cifri od oko 4.600 dinara, što je u vrednosti ručka za četvoročlanu porodicu u jednom "zvučnom" prestoničkom restoranu.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi