AMERIKANCI IMAJU DOKAZE U mornarici nikako ne smeju da izgovore jednu reč! Ona je zabranjena, jer se plaše da ih ne prizovu! (VIDEO)

Prave se kao da je pojava sasvim normalna.

NLO
NLO, Foto: Youtube/Printscreen

Američka mornarica potvrdila je da su dva snimka misterioznih objekata sa kojima su se susreli njihovi piloti zaista autentični, ali su zamolili javnost da prestanu da ih nazivaju “neidentifikovani leteći objekti” (NLO), pošto su u pitanju “neidentifikovani leteći fenomeni”, piše Vašington post.

Američki piloti uočili NLO
Američki piloti uočili NLO, Foto: Printscreen: Youtube

VIDOVITI STARAC SA SVETE GORE UPOZORIO RODITELJE Otac i majka koji čine ovo, prokleće svoje dete! Kajaće se čitavog života!

U decembru 2017. godine pojavila su se dva video-snimka na kojima se vide misteriozni objekti sfernog oblika, takvog kretanja da je to zbunilo i eksperte. Treći snimak objavljen je pre godinu i po dana i vrlo je sličan.

Prošle nedelje je predstavnik mornarice priznao autentičnost ovih objekata, ali je objasnio da vojska striktno izbegava korišćenje termina NLO.

Čula se eksplozija, a onda je cela zgrada nestala za dve sekunde! (VIDEO)

AUTOR: Alo!; D.k. DATUM I VREME: 17.09.2019. 19:49 Neverovatno! Zgrada, Foto: printskrin Neverovatni snimak uzet sa drona prikazuje trenutak urušavanja banke u Teksasu u kontrolisanoj eksploziji. Ulice i zgrade oko Republičke nacionalne banke u Dalasu su evakuisane u nedelju ujutro kako bi se napravila implozija, preneo je Itv.com.

- Ratna mornarica označava objekte u ovim video-zapisima kao neidentifikovani leteći fenomeni - rekao je Džozef Gradišer, portparol zamenika šefa mornaričkih operacija za informatičko ratovanje.

MAJKA TROJE MALIŠANA UHAPŠENA Vozila pijana, pa pred decom nudila policajcima s*ks! Kad su je priveli, podigla je majicu i uradila nešto gnusno! (FOTO)

On objašnjava da se ovaj termin “koristi jer pruža osnovni opis za viđene/opažane neovlašćene/neidentifikovane letelice/objekte, koji su primećeni u vazdušnom prostoru različitih područja koje kontroliše vojska.”

Ovo je prvi put da vojska priznaje postojanje ovih obekata i autentičnost snimaka, i činjenicu da ne može da ih identifikuje. Takođe, vojska je potvrdila da ovi snimci nisu bili predviđeni za objavljivanje i da nije trebalo da se pojave u javnosti.

POLITIČAR SE NOVINARKI ŽALIO NA GOLUBOVE Svuda je njihov izmet! Ono što se dogodilo tokom intervjua ne bi uspelo ni u skrivenoj kameri (VIDEO)

Ipak, to ne znači da su u pitanju vanzemaljski objekti ili da su u pitanju vanzemaljci koji nas špijuniraju, navode sagovornici lista. “Neidentifikovani leteći fenomeni” nije novi pojam i mornarica ga je uvek više koristila nego NLO, a sve kako ne bi obeshrabrili pilote da prijavljuju ovakve “susrete”, navode.

DA LI SE I VAMA OVO DEŠAVA? Beograđanin krenuo da izlazi iz tramvaja, a onda je toliko pobesneo, da je morao da uslika scenu zbog koje mu je skočio pritisak! (FOTO)

 

Čovek je umro, a onda je godinu dana nakon njegove smrti ruka počela da mu se pomera!

AUTOR: Alo.rs/ Blic/ M. I. DATUM I VREME: 17.09.2019. 11:50 Misterija u Australiji.

Gradišer kaže da je jedino moguće objašnjenje što su ovakvi susreti redovna pojava od 2014. godine, porast bespilotnih vazduhopolovnih sistema, kao što su neke vrste dronova koji su dostupni i običnim ljudima. Stvar je u tome da takvi “upadi” predstavljaju opasnost po bezbednost pilota, i to je predmet istraživanja mornarice.

SRBIJA SE SAGINJATI NEĆE! Fotografija nasmejala celu zemlju! Vidite li šta je na njoj ustvari?

ON JE OBELEŽIO SVAKU TELENOVELU Srpkinje su za Fernandom 90-ih sekle vene! Danas ima 53 godine, a njegov izgled će vas ostaviti u čudu!

ASTRONAUT OTKRIO ŠTA MU JEDINO NEDOSTAJE! "Kad sletim na Zemlju hoću da me čeka"

BONUS VIDEO: Pitali smo građane šta misle o Borisu Džonsonu - jedan odgovor je HIT

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Sindi
  20/09/2019 - 03:37
  Znači bliži im se kraj. Tako su Jugoslovendki piloti, isto poludeli pred izbijanje gradjanskog rata. Svašta im se priviđalo. Čak su i Tita bili ubukli u ludilo.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi