OVAKO JE IZGLEDALA NEKAD Bila je debela i tužna mlada, a sada u tu venčanicu staju ona i njen sin! ŠOK FOTO

Da čovek ne poveruje sopstvenim očima

Belinda Brodi
Belinda Brodi, Foto: Profimedia

Bila sam debela mlada koja je jedva našla venčanicu u svojoj veličini, a kada sam videla slike sa sopstvenog venčanja, briznula sam u plač. Danas ne mogu da se prepoznam!

Belinda Brodi (31) iz Perta sa tugom i poniženjem konstatovala je, kaže, da je "predebela za putovanja" nakon što je sa mužem i sinom krenula na putovanje na Bali i Tajland o kojima je dugo maštala. Tamo su joj se, kaže, na svakom koraku podsmevali iza leđa, a nekad čak i rugali u lice.

- U svakoj radnji gde bih zastala ne bih li kupila odeću, prodavci su me odmah terali napolje uz reči da sam predebela za bilo šta što nide - kaže ova žena koja je u tom trenutku imala 145 kilograma.

Tada je shvatila da joj je dosta svega i rešila je da smrša po svaku cenu. Uspela je da skine oko 60 kilograma i sada, kaže, konačno može da putuje bez stresa.

Danas ima 70 kilograma i kaže da želi da svoje novo, mršavo telo, prošeta po celom svetu, na luksuznim putovanjima od Novog Zelanda, preko Francuske, do Norveške i Španije.

- Putovanja su izuzetno teška kada imate 130 kilograma. Mrzela sam svako od tih putovanja, bila uplašena u avionima jer sam se plašila da će se mršaviji ljudi pobuniti što moraju da sede pored mene. Na Baliju i Tajlandu su i lokalci i turisti zapanjeno gledali u mene, a mnogi su mi se otvoreno smejali u lice.

- Ne verujem da su lokalci hteli da budu zli, mislim da im je prosto mentalitet takav. Nemaju filter kakav mi imamo i vrlo su direktni. Možda je tako i bolje, jer pitanje je da li bih smršala da nije bilo tih njihovih reakcija - kaže Belinda.

Belinda Brodi
Belinda Brodi, Foto: Profimedia

Kada se vratila sa putovanja, izbacila je sve ono čime se dotad hranila - testo, slatkiše, paste i ubacila gomilu proteina i svežeg voća i povrća. Pored toga, svakog jutra trči a često je i u teretani.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi