VOZI TAKSI DA BI PREŽIVEO Ima ANĐEOSKI GLAS, oboriće vas s nogu kada čujete kako peva (VIDEO)

Razlozi Menzija Mngome da se zaposli kao taksista u Uberu prvenstveno su bili finansijske prirode: ovaj dvadesetsedmogodišnjak iz Durbana (Južnoafrička Republika) ima verenicu, decu i roditelje koje izdržava, a njegova velika strast - opersko pevanje - ne plaća račune. Međutim, on je takođe verovao da će se na taj način povezati s ljudima, koji će mu pomoći da jednog dana postane svetska muzička zvezda.

Taksista, Foto: screenshoot

Posle više od godinu dana njegovi snovi su bliže ostvarenju: u maju je povezao Kim Dejvi iz Johanesburga, s kojom je počeo neobaveznu konverzaciju.

- Čim sam sela u taksi, bilo mi je jasno da je dobra duša i izuzetna osoba - kaže Kim Dejvi.

Menzi joj je ispričao da je "operski pevač", a ona ga je zamolila da joj nešto otpeva i snimila nekoliko arija koje je tom prilikom izveo.

Snimak je postavila na Fejsbuk, koji je od tada pregledan stotine hiljada puta.

Mngoma je već sada neka vrsta zvezde, jer je u međuvremenu gostovao na radio i TV-stanicama širom zemlje i čak su ga pozvali na audiciju u Operu u Kejptaunu.

Kad su pogledale fotografiju, prebledele su od STRAHA! Iza svega se krije morbidno jeziva priča! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 18.08.2019. 11:44 Osoblje hotela pronalazilo je kasnije tanjire i pribor za jelo izvan polica iako ga niko od njih nije izvadio. Viđali bi i tragove mokrih stopala po podu.

U decembru će učestvovati na međunarodnom takmičenju talenata iPop, u Los Anđelesu - još jedan korak dalje na putu do svetskog uspeha.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi