KRIMINALCI DOBIJAJU NOVO ZANIMANJE Kod nas je to jedan od najtraženijih poslova! Nakon što odleže kaznu u zatvoru čeka ih prilika i to kakva!

Najveća američka banka po obimu depozita udružila se sa nekoliko neprofitnih čikaških organizacija kako bi obučavala i regrutovala kandidate.

Zatvor
Zatvor, Foto: Alo!/Vladimir Marković

 * I oni najgori osuđenici dobiće priliku za "drugu šansu"

* Zapošljavanje bivših kriminlaca je deo socijalnog programa

* Formulari za posao bez pitanja da li ste osuđivani 

Američka investiciona banka "JP Morgan Čejs" pokrenula je u Čikagu inicijativu za zapošljavanje osoba sa kriminalnom prošlošću, u nastojanju da bivšim prestupnicima pruži drugu šansu.

Najveća američka banka po obimu depozita udružila se sa nekoliko neprofitnih čikaških organizacija kako bi obučavala i regrutovala kandidate, piše list "Čikago tribjun".

Ova inicijativa, koja bi mogla da se proširi i na druge gradove, deo je nastojanja banke "Morgan Čejs" da se pozabavi visokom stopom nezaposlenosti među pojedincima sa kriminalnim dosijeom.

TO NIJE BILO SLUČAJNO, MOG SINA SU UBILI! Majka Luke Maleševića i dalje traga za odgovorima! Šest godina od smrti sina porodici nastradalog dečaka dešavaju se čudne stvari!

Kompanije iz drugih oblasti, kao na primer u sektoru zdravstvene zaštite, takođe su otvorile vrata bivšim osuđenicima, među kojima je stopa nezaposlenosti 27 odsto. Izvršni direktor "JP Morgan Čejsa" Džejmi Dajmon je izjavio da se preduzeća moraju aktivirati kako bi se ekonomske mogućnosti proširile na što veći broj ljudi.

Apatin zavijen u crno, beba iz Sonte umrla dok je pila mleko!

AUTOR: Alo.rs/ Kurir/ M.G. DATUM I VREME: 22.10.2019. 08:52 Jednoipogodišnji Stefan N. preminuo je u nedelju popodne dok je pio mleko u porodičnom domu u Sonti kod Apatina, a sumnja se da je mališanu pozlilo zbog upale slepog creva.

Ova inicijativa je pokrenuta godinu i po dana nakon što je ta banka iz svojih prijava za posao izbacila kvadratić u kojem kandidati moraju da navedu da li imaju krivični dosije.

BONUS VIDEO: Govor predsednika Vučića na vojnom aerodromu

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi