"UHVATILA ME ZA RUKU, POČELE SMO DA PLAČEMO" Majka joj je umrla od raka, uskoro se udala i otišla na medeni mesec, a kada se vratila zvali su je IZ BOLNICE!

Tek udata medicinska sestra izgubila je majku nakon duge borbe sa rakom, a sada se i sama bori sa istom bolešću u 26. godini.

Rak
Foto: screenshoot/Daily mail

Džulija Kulen iz Herlpula saznala je za bolest sa nekoliko nedelja nakon što se udala, i nekoliko dana nakon što se vratila sa medenog meseca.

Kako je radila i po 60 sati nedeljno na odeljenju Intenzivne nege, prvo je mislila da je to razlog konstantnog premora.

Ali, i sam hod uz stepenice je zamarao iako je bila u dobroj kondiciji zbog treninga.

Rak
Foto: screenshoot/Daily mail

Uskoro je završila u bolnici, gde joj je dijagnostikovana limfoblastička leukemija. I dalje u žalosti za majkom, vest je bila veliki šok za celu porodicu.

Kulen se u septembru 2018. godine udala za Pitera Kilena. Kada su se vratili sa medenog meseca počela je da oseća prve simptome.

- Mislila sam "pustiću da prođe nekoliko nedelja". Ali bilo mi je sve gore. Došlo je do toga da sam se jedva pela i uz stepenice. Tada sam shvatila da to definitivno nije normalno - rekla je.

I dalje misleći da nije ništa ozbiljno 18. januara je dala krv na analizu. Alarm se upalio kada su je kasnije istog dana pozvali da dođe do bolnice.

- Otišla sam sa sestrom. Mislim da mi je sve bilo jasno kada sam videla izraz lica medicinske sestre. 

Kako je i sama radila sa pacijentima ne hemoterapiji, znala je šta je čeka.

- Sestra me je uhvatila za ruku, i ona je znala. Obe smo počele da plačemo - rekla je.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi