MARIJA NIJE VIDELA MUŽA 60 GODINA Mislila je da su glasine koje kruže o njemu laž, a onda je doživela najveći šok u životu!

Život piše romane!

Bračni par Muž i žena Starci Penzioneri Brak Alchajmer
Foto: Shutterstock/ Ilustracija

Marija Zlatić, nije čula ni reč o svom mužu 60 godina, a onda se desilo nešto potpuno neočekivano. Život piše romane!

Priča počinje 1956:

Mladi bračni par, Momčilo i Marija Zlatić, je emigrirao iz Srbije u Australiju te godine. On je bio stolar, a ona je bila domaćica. Život je bio dobar. Ubrzo su dobili iseljeničku vizu.

18 meseci kasnije…

AMERIKANCI IMAJU DOKAZE U mornarici nikako ne smeju da izgovore jednu reč! Ona je zabranjena, jer se plaše da ih ne prizovu! (VIDEO)

SNIMAK NASTAO GODINU DANA PRE UBISTVA KRALJA Neverovatna prilika da čujete kako je zvučao glas Aleksandra I Karađorđevića! (VIDEO)

Marija je dobila pismo u kojem joj javljaju da je njena majka bolesna. Ona se vraća nazad za Srbiju kako bi brinula o njoj.

Nije mogla ni da pretpostavi da će to biti poslednji put da vidi Australiju i Momčila. Ne zna se zašto joj je odbijen povratak u zemlju. Pisma su redovno stizala i tako je mladi bračni par održavao brak.

Pisma su stizala sve ređe, a na kraju i prestala da stižu…

Venčanje Mlada Nevesta Mladoženja Brak
Foto: Shutterstock

Marija je nastavila da živi od jako male penzije koju je primala, u maloj kući u šumi. Komšije su rado pomagale ovu dobru baku, koja sada ima 86 godina.

Počele su da kruže glasine o njenom mužu…

Marija je čula priče kako je Momčilo zaradio lep novac u Australiji i da ima novu ženu i porodicu tamo. Na kraju je odlučila da to i sama otkrije, kako bi se smirila. Ispostavilo se da su glasine tačne.

FOTOGRAFIJA DANA U SRBIJI! Šmeker se ne postaje, šmeker se rađa! Ovo je dokaz za to!

VIDOVITI STARAC SA SVETE GORE UPOZORIO RODITELJE Otac i majka koji čine ovo, prokleće svoje dete! Kajaće se čitavog života!

Takođe, saznala je i da joj je muž umro…

Momčilo je umro 2011. Pošto se nikada nije razveo od Marije, ona je postala naslednica njegovog novca.

Kad je pogledala fotografiju, umalo se onesvestila od straha! "Ćerka i ja nismo mogle da spavamo..." (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 19.09.2019. 17:36 Iako je uverena, da u trenutku kad je fotografisala svoju porodicu, na tom mestu nije bilo nikog drugog, na fotografijama je iza sina ugledala lice još jednog deteta.

Nasledila je preko pola miliona australijskih dolara. Marija je novac odlučila da da komšijama koje su brinule o njoj.

Njene reči će ostati zapamćene: “Šta će mi pare? Treba mi samo parče hleba, voda i drva za zimu. Sigurno je da mi ne treba novac tamo gde idem.”.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi