"Možete li, molim vas odneti ovo mom tati u raj?" Dečak (7) je poslao pismo preminulom ocu, a onda mu je stigao odgovor koji niko nije očekivao

Dirljiva priča o dečaku koji je zamolio britansku Kraljevsku poštu da pismo pošalju njegovom tati u raj, za šta je dobio predivan odgovor, koji je osvojio korisnike društvenih mreža. Majka dečaka celu priču je objavila na Facebooku i zahvalila radnicima pošte na neočekivanoj reakciji.

pismo, čestitka, praznici
pismo, čestitka, praznici, Foto: Shutterstock

 Teri Copland iz Bathgatea u Škotskoj, ispričala je kako je njen sin Jase (7) napravio čestitku ocu, a na koverti je napisao poruku poštaru moleći ga da se pobrine da njegov pokojni otac dobije čestitku i u raju. Jasejev otac James poginuo je pre četiri godine u saobraćajnoj nesreći sa samo 28 godina.

Dečaku je bilo izrazito stalo do čestitke, jer je smatrao da ‘svako treba dobiti čestitku na rođendan, bez obzira gde se nalazio’.

Zato su se i dečak i majka jako iznenadili kad su na kućnu adresu primili pismo Kraljevske pošte.

- Dragi Jase! Dok smo isporučivali tvoje pismo, naišli smo na neke probleme. Zato smo te hteli kontaktirati i objasniti ti kako smo uspeli dostaviti tvoje pismo tati u raj. Ovo je bio jako zahtevan zadatak u kojem smo izbegavali zvezde i druge objekte u svemiru na putu prema raju. No, budi siguran da je ovo važno pismo isporučeno. Prioritet Kraljevske pošte je sigurno dostaviti poštu klijenata na odredište. Znam koliko ti je ovo pismo važno. Nastavićemo da se trudimo da i druga pisma stignu u raj - napisao je Sam Millgan, jedan od šefova pošte.

 

Teri je u svojoj izjavi na Facebook-u zahvalila pošti što su, ne morajući, izdvojili vrijeme i napisali pismo njenom sinu kojem je ta čestitka predstavljala sve u tom trenutku. Dodala je i da su joj vratili ‘veru u ljude’, jer ne može ni opisati kako su joj sina obuzele emocije kad je shvatio da je otac dobio čestitku.

Objava zasad ima više od 55.000 komentara, gotovo 260.000 podela i gotovo pola miliona reakcija.

 

Pratite nas na Instagramu Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi