STRAŠNO PROROČANSTVO KOJE NAJAVLJUJE PAKAO! Nekoliko njih se ispunilo! Predviđanje Nostradamusa: Katastrofa će krenuti iz ovog grada!

Teoretičari zavera tumače to kao upozorenje

Nostradamus
Nostradamus, Foto: Profimedia

Francuski astrolog Nostradamus, najpoznatiji svetski prorok, spomenuo je u svojim spisima iz 1555. godine "vulkansku vatru" i zemljotres u, kako je naveo "Novom gradu", koja će se osetiti širom sveta, tvrdi britanski tabloid Dejli ekspres. Neki u tome vide najavu katastrofe u SAD.

Teoretičari zavera tumače to kao upozorenje o navodno predstojećoj razornoj erupciji i zemljotresu u Severnoj Americi, tvrdi britanski list.

Novine ukazuju na francuske srednjovekovne astrološke stihove, prenoseći priču o „zemljotresu koji će se posebno odnositi na zapadni deo Novog grada“ sa takvom snagom "koja će se osetiti u zemljama širom sveta“ i "vulkanskom vatrom iz sredine zemlje koja će potresti Novi grad".

List navodi da "Novi grad" predstavlja kontinent koji je Kolumbo otkrio malo pre nego što je Nostradamus napisao svoje mračno proročanstvo.

Britanski tabloid objašnjava da globalne tenzije i prirodne katastrofe mogu biti znakovi katastrofe koju je Nostradamus predvideo pre 500 godina.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi