DOBIO MILION EVRA! Osvojio ogromnu nagradu na lotou, ali je rešio da sve sačuva za sebe, ni rođena majka ne zna da je to on!

Početkom meseca Jamajku je obišla vest da je neko osvojio tiket od milion evra na nacionalnoj lutriji. Srećni dobitnik nije želeo da otkrije identitet, a cela zemlja je bila u potrazi za srećnikom.

Loto, Foto: screenshoot

Ipak, najveća kontraverza je bio način na koji je on došao po nagradu, pošto je za tu priliku odlučio iz više razloga da se na dodeli pojavi maskiran. Kada je došlo vreme da pokupi nagradu, muškarac koji je identifikovan kao A. Kembel, rešio je da po 158 miliona jamajčanskih dolara, što prevedeno u evre iznosi oko jednog miliona, dođe obučen kao glavni lik iz filma Vrisak.

Kembel je otkrio prilikom primopredaje čeka da se bukvalno razboleo po saznanju da je osvojio Super loto.

Kako prenose tamošnji lokalni mediji, dobitak je izvučen u decembru prošle godine, ali je srećnik pokušao da sačeka sa podizanjem premije, kako bi zaboravili na njega.

Tako je 5 februara otišao na uplatno mesto lutrije, ali je ipak odlučio da se maskira, da ne bi ceo svet zapamtio lice srećnika.

- Saznao sam da sam dobio istu noć - rekao je.

Obično bih zapisao brojeve sa televizijskog izvlačenja, išao da jedem i zatim proverim brojeve. Pogledao sam te noći listić i otrčao u kupatilo vrišteći "Dobio sam! Dobio sam!" - izjavio je Kembel, dodajući da je upravo zbog tolikog vrištanja simbolično odlučio da po nagradu dođe maskiran baš u Vrisak.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi