VIDOVITI STARAC SA SVETE GORE UPOZORIO RODITELJE Otac i majka koji čine ovo, prokleće svoje dete! Kajaće se čitavog života!

Sprečite na vreme

Sveta Gora
Sveta Gora, Foto: Tanjug

Starac Pajsije koji je živeo na Svetoj Gori ukazuje nam da ljudi koje je neko od roditelja prokleo uvek u životu nastradaju.

Nemojte dozvoliti da se tako nešto dogodi pa da se celi život kajete i patite. Ukoliko roditelj prokune svoje dete onda se događaju sledeće stvari:

Dete kojem roditelji kažu ”idi đođavola”, odmah dolazi pod njegove ruke, jer tada đavo ima otvoren put prema njemu, njemu je dozvoljeno da s tim detetom radi šta god želi.

https://www.alo.rs/vesti/region/za-ono-sto-je-mile-ucinio-devojcici-13-saznala-prvo-porodica-istog-momenta-doneli-odluku/253086/vest

Postoji jedna situacija gde je otac stalno galamio i govorio ovakve reči svom sinu koji je u kolevci plakalo. Đavoli su dolazili po njega i odnosili ga, ali je majka uspela da vrati svoje dete. Umesto što ćete govoriti ovako loše stvari svojoj deci, bolje bi vam bilo da ih blagoslovite i tražite od Boga da ih uvek sreća prati.

BONUS VIDEO: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi