PRETRNUO JE OD STRAHA! Pecao je na reci u Srbiji, a zbog onoga što je izvukao iz vode kolege su mu rekle da ODMAH ZOVE POLICIJU (FOTO)

Iako volimo da se hvalimo našim rekama i prelepom prirodom, činjenica je da smo prema njima često jako nemarni. Otpada i smeća ima na obali većine reka i u njima, o čemu svedoči i fotografija obajvljena na Fejsbuk stranici Ribolov Srbija.

Bomba
Bomba, Foto: screenshoot/Facebook

Fotografija je uslikao ribolovac koji je toga dana umesto ribe iz vode izvukao ručnu bombu. Da, dobro ste pročitali - ručnu bombu.

Nije jasno da li je bomba prava (kao što izgleda) ili je reč o plastičnoj igrački, ali sigurno je da ribolvcu koji ju je izvukao na površinu nimalo nije bilo prijatno kada je video se zakačilo za mamac.

- Na stotine bombi mi je prošlo kroz ruke, ali ovakvu bombu jos nisam video. Liči na kinesku igračku - naveo je jedan komentator na Fejsbuku.

Bomba
Bomba, Foto: screenshoot/Facebook

Drugi piše da je u pitanju samo dobar štos i da srećom nije prava, a neki su se i našalili: "Ja mislim da je zabrana pecanja bombi, odmah je treba vratiti nazad".

Bilo je i oni koji su se zabrinuli, pa čak i kolega pecaroša koji su ga savetovali da istog trenutka pozove policiju.

- To je moglo i nečije dete, ne daj Boze, da upeca...

Jedno je jasno - i da je prava i da je lažna, nije joj mesto u reci. Zapravo nije ničemu što priroda nije u nju smestila - ribe i biljke.

Inače, bacanje dinamita, pa i bombi, nažalost, jedan je od poznatijih načina krivolovaca da dođu do ulova.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi