PITANJE KOJE SVE KOPKA Seksolog Milošević otkriva kolika je prosečna dužina penisa u Srba!

Poznati urolog i seksolog dr Aleksandar Milošević objašnjava koliko često imamo odnose, kakav penis najviše vole pripadnice lepšeg pola, ali i odgovara na pitanje koje kopka Srbe, a to je - kolika je prosečna dužina penisa?

Aleksandar Milošević
Aleksandar Milošević, Foto: Printscreen

Doktor Milošević odgovara i na pitanje kojim se u Srbiji bavi najveći broj muškaraca, a to je koliki je prosek kada je u pitanju dužina penisa kod Srba.

"OBOŽAVAM DA DRŽIM PIŠTOLJ" Izraelska vojna veteranka od dečaka pravi muškarce, kada je počeo rat uzela je pušku i krenula u KRVAVU AKCIJU!

- Donja granica se u poslednjih 10 godina stalno pomera naniže, šta je normalno. Moramo da počnemo od vagine. Prosečna vagina je od 6 do 9 centimetara duboka, s tim što je ona kod mladih devojaka i žena ima mogućnost elastičnosti i ima mogućnost razvlačenja i do 13, 14 i 15 centimetara. Pogotovo ako je žena pripremljena za seksualni odnos, ako je uzbuđena - istakao je on.

 

Seksolog je dodao da je situacija drugačija kod uplašenih mladih devojaka i starijih gospođa kod kojih dolazi do atrofije, pa je nekada i 6 centimetara preveliko. Danas se smatra da je normalna veličina penisa u erekciji od 7 do 17 centimetara.

ONA JE OLIČAVALA SVE ŠTO JE ON PREZIRAO Bila je najopasnija špijunka: Hitler nije mogao očima da je vidi, a ostavila je dubok trag u istoriji!

- Za žene je poželjna i normalna veličina penisa u erekciji od 13 do 14 centimetara. Penis od 13, 14 i 15 centimetara je sasvim korektan jer ne nanosi bol - naveo je dr Milošević.

On je pojasnio i koliko često parovi imaju seksualne odnose.

- Prosek seksualnih odnosa kod muškaraca je 2 do 3 puta nedeljno pa sve do jednom godišnje - poručuje dr Aleksandar Milošević.

Povezane vesti

 • Korisnik: Bugi
  19/05/2019 - 09:19
  Sa zenskom sam jednom uvezi neznam dali da je oteram kaze da mi je mali 15 cm uzela u ruke i gleda cudno kao da to treba biti pola metra.
  • ANTE BAN @Bugi
   21/05/2019 - 17:43
   Otjerajte je, jer- očito Vas želi omalovažavati! A što bi rekla da je 13 ili 14 cm? Osim toga, važnija je debljina; npr. ako je glavić uda debljine 4,5 do 5 cm, to ne može da omane! Uostalom,-dužinu 17 i 18 cm imaju samo crn***e!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi