PRAVI MALI ĐAVOLAK Šokantni detalji iz detinjstva Kim Džong Una! Još kao KLINAC nosio UTOKU za pojasom! Ne daj Bože da ga neko MRKO pogleda

Nova knjiga o životu jedne od trenutno najkontroverznijih ličnosti svetske političke scene rasvetlila je neke činjenice iz detinjstva severnokorejskog lidera Kim Džong Una.

Kim Džong Un
Kim Džong Un, Foto: Profimedia

On je kao dete pohađao privatnu školu u švajcarskoj prestonici Bernu. U biografiji se tvrdi da je udarao svoje drugove iz odeljenja i da se svađao sa njima kada bi ih čuo da pričaju na nemačkom, iz razloga što je on sam imao poteškoće da ga savlada.

"Mali diktator" je od svog oca dobio modifikovan automobil koji je naučio da vozi sa samo sedam godina. Takođe se šepurio okolo sa pištoljem - sa 11 godina, za pojas mu je bio zadenut Kolt 45.

Imao je najnovije igrice, poput Super Maria, mašine za fliper, kao i sve najmodernije sprave visoke tehnologije.

Razvio je i ljubav prema filmovima, omiljeni su mu bili Džejms Bond, Drakula i Ben Hur. Njegov otac, Kim Džong Il, bio je strastveni obožavalac kinematografije, tvrdi se da je imao više od 20.000 video-kaseta i DVD-jeva.

Kim Džong Un je imao 12 godina kada je poslat na školovanje u prestižnu školu u Bernu. Severnokorejski učenik je imao lažno ime, Pak Un, i prvobitno je živeo sa tetkom, dok se ona nije preselila u Ameriku.

Bio je poznat po plahovitosti, a tokom košarkaških utakmica u školi, moglo se čuti dosta nepristojnih reči. Budući vođa je proputovao Evropu koristeći lažni pasoš, uzimajući šakom i kapom sve što je kontinent imao da mu ponudi.

ISTI SCENARIO KAO ZA JUGOSLAVIJU! Amerikanci spremni za NOVI RAT, razradili surove namere, ali ovaj protivnik će im doći glave!

Njegova tetka je rekla kako je pokušavala da stvori porodičnu atmosferu u njihovom domu u Švajcarskoj.

- Njegovi prijateli su mogli uvek da svrate. Ja bih im napravila užinu. Imao je sasvim obično detinjstvo sa rođendanskim proslavama i poklonima. "Švajcarska" deca su dolazila da se igraju sa njim - rekla je Kimova tetka.

Jedan rođak je dodao da su godine u Švajcarskoj pokazale Kimu da on nije "niko i ništa" izvan Severne Koreje i učvrstile ga u uverenju da održi režim svog oca.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi