HRVATI ZARATILI IZMEĐU SEBE! Mirko Cro Cop mu poslao ljude sa pištoljima na vrata?! Legendarni borac nije hteo da prećuti na ovo! (FOTO)

Besni verbalni rat između Hrvata.

Mirko Filipović
Mirko Filipović, Foto: Printscreen/Youtube/Podcast Inku

Leonard Pijetraj, bivši selektor hrvatske boks reprezentacije, gostovao je u četvrtak u studiju "Podcast Inkubatora" i govorio o otkazu koji je dobio, a jedan deo svog gotovo pa monologa posvetio je Mirku Filipoviću, čuvenom MMA borcu.

"Mirko meni kaže da sam ja lokalni trener, provincijalski. Ja sam se rodio u Zagrebu i sad je Zagreb provincija? Dok je on slinav trčao po dvorištu i ganjao kokoške, ja sam se borio po svetu. Jedini pravi K1 koji je osvojio je osvojio sa mnom u Pragu.".

Nastavio je u dahu:

"Nakon toga je rekao da se neće više boriti, Orsat (Orsat Zovko, danas vlasnik "Fight Channela") je svedok, rekao mi je da sam u kombinaciji ako bude Japan ili nešto drugo. Orsat mu je sredio veliki meč i on me nazvao i rekao da radi sa Žižom i da će ići tamo da odradi sa njim jer će izgubiti meč pa nema smisla da idem s njim. Ja sam rekao da je to u redu. Kasnije je pobedio Mikea Bernarda, ja ga zovem da ga pitam šta ćemo, a on mi kaže da više nema ništa sa mnom. I dobro, ja sam ga pustio. Nikad ga nisam tužio", rekao je Pijetraj pa dodao:

Leonard Pijetraj
Leonard Pijetraj , Foto: Printscreen Youtube / Inkubator

"Posle je poslao ljude kod mene sa pištoljima da mi skinu dug. Međutim, ljudi su nakon par rečenica videli u čemu je stvar i bilo im je neprijatno. On je njima složio priču. Ja nikoga nisam terao da dođe kod mene pa nisam ni njega. On kaže da kao trener ne naplaćuje nikome ništa, a naravno da ne naplaćuje kad ti momci jako malo zarađuju. Ali im naplaćuje tako da moraju da ga hvale. Ja bih mogao sad njega tu ocrniti koliko god hoćete, ali kuda to vodi? Čovek je borac, zaradio je puno. Da je bio u boksu, zaradio bi 100 miliona, ovako je zaradio 10. Ne daj bože da je Mirko Filipović električar, za njega bi Nikola Tesla bio niko, on mora sebe videti kao najboljeg", zaključio je Pijetraj.

Nismo dugo čekali na odgovor legendarnog MMA borca.

Bokserska revolucija u toku: Domaća liga jača za Kubance, Ruse, Hrvate, Bugare... (VIDEO)

AUTOR: S. R. DATUM I VREME: 02.10.2019. 22:05 Spektakl zagarantovan. Bokseri elegantno u Superligu , Foto: Alo! / D. J. Bužić Domaći boks već grabi krupnim koracima u sam evropski vrh, a dokaz za ekspanziju doskora "mrtvog sporta", očekujemo kroz novu sezonu u Superligi Srbije. Početak, prema svim najavama superuzbudljivog šampiona, planiran je za 10.

Čini se da rasprava nije dobila svoj kraj i da će se prepucavanje nastaviti. 

BONUS VIDEO:

Srećko Lisinac za Alo govori o dočeku i teškom turniru koji predstoji u januaru!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi