TRAGEDIJA! ČUVENI KEČER PREMINUO U 36. GODINI Njegova oproštajna poruka lomi srca: "Jednog dana ćeš pomirisati poslednji cvet, pojesti poslednji obrok..." Stravična tuga

Počivaj u miru, legendo.

 

Adrijan MekKalum, Foto: Youtube/ Adam Marsden

Britanski kečer Adrijan MekKalum, popularno nazvan Lionheart (Lavlje srce), preminuo je samo 36 sati nakon što je na Tviteru objavio vrlo sumoran status, koji je sada postao predmet rasprave, a mnogi se pitaju ima li veze s njegovom smrću.

"Jednog dana ćeš pojesti poslednji obrok, pomirisaćeš poslednji cvet i zagrlićeš prijatelje poslednji put. Možda nećeš znati da je poslednji put, zato sve u životu moraš da radiš s puno strasti", napisao je MekKalum i tako citirao popularnu seriju "After life" koju je za Netflix snimio Riki Džervejz.

Insane Championship Wrestling sinoć je objavio tragičnu vest, a tačan uzrok smrti još nije poznat. Brojne zvezde iz sveta kečera oprostile su se od preminulog rvača.

"Srce mi je slomljeno, počivaj u miru, prijatelju. Uvek si bio divan i zauvek ću biti zahvalna što sam te poznavala. Zagrli Treva od mene", napisala je poznata kečerka Pejdž.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi