PO**ŠI GA MALO PURGERU Dejo Savićević nakon 20 godina objasnio šta se dogodilo u Zagrebu! (VIDEO)

"Gledam ga, ima dva zuba"

Dejan Savićević
Dejan Savićević, Foto: Printscreen/Youtube/milan vladan

Prošlo je skoro 20 godina od izjave Dejana Savićevića u centru Zagreba kada je nastao njegov čuveni incident kada je opsovao hrvatskog navijača, a o tom se priča i danas.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je u intervjuu za SportKlub ispričao šta se tada desilo.

- To se dešava pred utakmicu 1999. godine, igrali smo s Hrvatima. Ja dajem izjavu, sam ostao tamo da pričam, i vidim i čujem da neko stalno nešto dobacuje i stalno neke uvrede. U jednom momentu, kada mi je puna glava bila njegovih psovki i prozivki, a ja bio pred kraj izjave, okrenem se, vidim čoveka ne više od metar sedamdeset, šezdeset. Sad se sećam, imao je dres šahovnicu, crnu jaknu i neku trenerku donji deo. Nema dva zuba u glavu. I ja se okrenem i kažem onu psovku, kažem šta ćeš - rekao je Savićević i nastavio je:

- I ja onda reč po reč, izručim to što sam imao. Nisam ponosan na to, naravno. Ne bih voleo da me pamte po tome. Okrenem se, znajući da ovaj snimak može da se iskida u slovo, u pola reči, okrenem se i kažem "prema tome, nadam se da će se utakmica završiti fer i korektno". Da završim izjavu, da idem u sobu, da što pre završim.

Dejo je rekao kako taj incident nije smeo da izađe u javnost.

- To pođe tako, i ja kada sam završio kažem "slušaj, oćeš ovo da okineš?" Kaže mi, "naravno, Dejo". Par meseci posle, ja u Beču, zove me režiser "E završen je film, da ti pošaljem VHS kasetu". Ja mu dam adresu, meni dođe ta kaseta, ja u dnevni boravak stavim. On me zove, "jesi video?", ja kažem ne, zovi me za jedno sedam dana, jedno popodne kada budem imao vremena hoću na miru da odgledam. Ja posle dva-tri dana, kada sam video ono, želudac mi se okrenuo. E, onda možete da zamislite šta sam njemu rekao - zaključio je Savićević.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi