SAVIĆEVIĆ SE RASPRIČAO PRED KAMERAMA! Ja sam vas izdao, rekao mi je, a ima i još! Tumbaković plakao kada je odbio da vodi Crnu Goru protiv Kosova!

Gostujući na crnogorskoj televiziji, prvi čovek FSCG je rekao da je noć uoči meča Tumbaković rekao da neće voditi tim

Ljubiša Tumbaković
Ljubiša Tumbaković, Foto: EPA/Boris Pejović

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejan Savićević, ispričao je da je doskorašnji selektor Ljubiša Tumbaković plakao kada je odbio da vodi selekciju protiv reprezentacije samoproglašenog Kosova.

ŽIVOTNA DRAMA SRBINA IZ REALA! "Polomiću ti obe noge!" Luki Joviću ŽESTOKO PRETIO REKETAŠ! A, posle jednog noćnog izlaska UGROZIO JE KARIJERU! (VIDEO)

Gostujući na crnogorskoj televiziji, prvi čovek tamošnjeg fudbala je rekao da je noć uoči meča Tumbaković rekao da neće voditi tim, ukoliko ne budu igrali fudbaleri Crvene zvezde, Filip Stojković i Mirko Ivanić.

- Rekao im je: Ja sam vas izdao, ne znam kako sam došao iz sobe, ali ovo je nešto više od fudbala. Zaplakao je. Nije mu bilo lako, ali doneo je odluku koju nije smeo. Na tome mu zameram, iz dana u dan sve više. On je iskusan čovek, morao je da predoseti šta može da se dogodi. Mislim da nije smeo da to uradi na dan utakmice - rekao je Savićević.

Kako kaže, previše je verovao u njega.

- Možda sam ispao malo naivan i time što sam previše verovao Tumbakoviću.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi