TUMBAKOVIĆ SVE DALJE! Ko posle Krstajića? Izbor se sužava, on je trenutno NAJOZBILJNIJI KANDIDAT za novog selektora Srbije!

Očekuje se da izbor bude donet posle Evropskog prvenstva za mlade

Nemačka - Srbija
Nemačka - Srbija, Foto: EPA/AP

Bivši selektor Srbije Mladen Krstajić završio je u četvrtak misiju na klupi Orlova. Sporazumni raskid saradnje, označio je potragu za novim kormilarem reprezentacije, a pošto preliminarni pregovori sa Ljubišom Tumbakovićem nisu urodili plodom, u konkurenciji se našlo još nekoliko imena.

Od ranije se spominjalo da bi nekadašnji trener kiparskog APOEL-a Ivica Jovanović mogao da preuzme selektorsku dužnost, međutim, kako "Žurnal" prenosi, najveće šanse daju se aktuelnom vođi mlade reprezentacije Goranu Đoroviću!

Goran Đorović
Goran Đorović, Foto: FSS

Selektor Orlića je tokom maja figurirao kao jedan od glavnih kandidata da nasledi Vladana Milojevića na mestu trenera Crvene zvezde, dok je trajala neizvesnost oko ostanka najboljeg superligaškog stručnjaka, međutim, kada je ostanak šefa struke srpskog šampiona potvrđen, ova tema je arhivirana.

Očekuje se da izbor bude donet posle Evropskog prvenstva za mlade (U-21), pošto Đorović do tada ima obaveze na klupi Orlića koji su se plasirali odličnim igrama u kvalifikacijama i, predvođeni Jovićem, Milenkovićem, Radonjićem, Živkovićem, Pantićem i ostalim proverenim reprezentativcima napravi dobar rezultat u Italiji i San Marinu.

Srbija je, podsetimo, u grupi "B" sa Nemačkom, Austrijom i Danskom.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi