VLADAN MILOJEVIĆ POSLE SUDUVE Ne mogu da budem nezadovoljan, stvaramo mnogo šansi, to je pozitivno

Sigurno ćemo pružiti znatno bolju partiju u Beogradu - rekao je Milojević.

Vladan Milojević u Marijampolju
Vladan Milojević u Marijampolju, Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je na ovosezonskoj premijeri protiv Suduve odigrala meč bez pogodaka (0:0), a Vladan Milojević je po završetku prvog dela dvomeča sa litvanskim prvakom sumirao utiske.

- Prava takmičarska utakmica. Videli smo Suduvu koju smo i očekivali, mada, iskreno nisam očekivao ovako defanzivan pristup rivala s obzirom na to da su lideri u svom prvenstvu i apsolutno dominantni u Litvaniji. Imali smo dosta šansi i svakako da smo trebali da ih realizujemo. Šta je tu je, iza nas je tek prvo poluvreme. Vidi se da je protivnik u takmičarskom ritmu, kao i da je nama prva takmičarska utakmica. 

Šef stručnog štaba uočio je pozitivne, ali i negativne strane igre koju su njegovi izabranici prikazali na premijeri.

- Ne mogu da kažem da sam nezadovoljan. Dosta toga je funkcionisalo kako smo zamislili. Znali smo da nas očekuje teška utakmica. Rival je igrao sa pet igrača u odbrambenoj liniji, bilo je teško probiti dupli blok i jasno je da trebamo da poradimo na realizaciji na kojoj smo radili i tokom priprema. Imali smo dosta šansi, kao i u pripremnim utakmicama. Pozitivno je što stvaramo šanse u utakmici ovakvog ranga i mogu da budem zadovoljan. Ima i aspekata koje treba popraviti i na kojima ćemo raditi u danima koji dolaze - istakao je Milojević.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi