POTPISAO SAM ZA PARTIZAN, A TERZIĆ MI JE U AVIONU PRIŠAO I REKAO DA JE BOLJE DA IDEM U RUSIJU Ognjen Koroman ispričao kako mu je propao transfer u Humsku, a "krivac" je bio sadašnji direktor Zvezde! (VIDEO)

"Međutim, posle mog prvog nastupa za reprezentaciju protiv Meksika, u povratku dok smo leteli nazad, Zvezdan Terzić, tadašnji predsednik OFK Beograda mi je rekao..."

Terzić
Terzić "spasio" Koromana da ne pređe u Partizan, Foto: Printscreen/Youtube/Balkan Info/

Ognjen Koroman je tokom svoje uspešne karijere dva puta bio član Crvene zvezde, a takođe je bio i deo omladinskih kategorija.

U intervjuu za emisiju Balkan Info, otkrio je kako je 2002. godine umalo prešao u Partizan, ugovor je već bio potpisan, ali je tadašnji prvi čovek OFK Beograda Zvezdan Terzić rekao da je stigla bolja ponuda iz Rusije, pa je Koroman prešao u Dinamo Moskvu.

- Posle dobrih igara u OFK Beogradu, već sam potpisao ugovor sa Partizanom, to malo ko zna, Tumbaković je bio trener, a onda se pojavila Majorka, tako da sam u tom trenutku birao između Partizana i Majorke. Ja sam hteo da igram u Španiji, da se oprobam, ali nisam mogao da kažem i Partizanu ne, jer je to veliki klub i za mene su bile velike impresije da igram za Partizan, a ja tada još nisam igrao za seniorski tim Crvene zvezde.

- Međutim, posle mog prvog nastupa za reprezentaciju protiv Meksika, u povratku dok smo leteli nazad, Zvezdan Terzić, tadašnji predsednik OFK Beograda mi je rekao da smo dobili ponudu Dinama iz Moskve i da je novac bolji i za mene i za klub, tako da sam odlučio da karijeru nastavim u Rusiji, u velikom klubu, možda i najvećem po tradiciji u Rusiji - rekao je Ognjen Koroman, sadašnji trener fudbalskog kluba Žarkovo.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi