TRENUTAK ZA ISTORIJU! On odlazi u penziju, mnogo lepih sećanja je zabeleženo sa njim! (FOTO + VIDEO)

Postavljen novi semafor na Marakani!

Zvezdin semafor
Zvezdin semafor, Foto: crvenazvezdafk

* Zvezdin semafor jedan je od najveći u Evropi

* Mnogo istorije je prikazano na starom semaforu

* Nalazi se na istom mestu, na južnoj tribini

Uređenje stadiona „Rajko Mitić“ koje traje više od mesec dana danas je dobilo krunu – novi semafor!

Nakon dve nedelje radova, kako je i bilo najavljeno, Marakana je dobila novi semafor. Konstrukcija koju je činio stari „lampaš“ potpuno je skinuta, a njeno mesto zauzeo je novi, moderan semafor.

NAREDNI PARTIZANOV RIVAL UNIŠTAVA SNOVE! OH JE***O NEEE! Već sam sve rezervisao za Beograd i sad se je***o ovo desilo! (VIDEO)

Sa površinom od 90 metara kvadratnih Zvezdin semafor jedan je od najveći u Evropi. Njegove dimenzije iznose 15,36 metara širine i 5,76 metara dužine.

Ostalo je da se povežu električne instalacije, tako da premijeru novog semafora ne očekujemo na prvoj utakmici u prvenstvu u subotu protiv Javora.

KRIO GA OD JAVNOSTI! Mihajlović saznao da ima vanbračnog sina posle 11 godina, a onda je uradio nešto za njega što će vam ispuniti srce emocijama! (FOTO + VIDEO)

Novi semafor nalazi se na dobro poznatoj lokaciji na vrhu južne tribine. Iako se razmišljalo o mogućnosti promene lokacije semafora, odlučeno je da i dalje zvezdaši prate vreme, rezultat i strelce na utakmici na staroj poziciji u vrhu južne tribine. To mesto je postalo antologijsko i zato je novi semafor stavljen na isto mesto.

BONUS VIDEO 

Fudbaleri Crvene zvezde opuštaju mišiće u ledenoj vodi!

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi