IZNENADNA SMRT! CRN DAN ZA SRPSKI FUDBAL! Preminuo bivši trener Partizana, voleli su ga i Zvezdaši, a u OVOM KLUBU će ostati upisan ZLATNIM SLOVIMA!

Kao trener počeo je u omladinskoj školi Rada, posle čega je prešao u OFK Beograd, gde je bio i direktor omladinske škole. Radio je kao pomoćnik Aleksandru Stanojeviću u Partizanu, a sa njim je bio i u Kini

Stadion FK Partizan
Stadion FK Partizan, Foto: EPA/Srdjan Suki

Preminuo je fudbalski trener Slobodan Kuljanin, koji je nekada bio pomoćni trener Alekandra Stanojevića u Partizanu. Kuljanin će večno ostati zapisan zlatnim slovima u istoriji OFK Beograda jer je, između ostalog, dvaput sa omladincima romantičara postao šampion Srbije.

Kuljanina će posebno po dobru pamtiti svi ti izdanci omladinske škole sa kojima je danonoćno radio, a koji su kasnije postali i reprezentativci naše zemlje.

Slobodan Kuljanin
Slobodan Kuljanin, Foto: Screenshot

Slobodan Kuljanin je rođen 28.novembra 1953. godine u Konjicu. Igrao je za Borac iz Lapljine, Velež iz Mostara, banjalučki Borac, Rudar iz Prijedora...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Nek vam je laka crna zemlja Cika Kuljo🙏😢

A post shared by Andrija (@andrija.kaludjerovic) on

Kao trener počeo je u omladinskoj školi Rada, posle čega je prešao u OFK Beograd, gde je bio i direktor omladinske škole. Radio je kao pomoćnik Aleksandru Stanojeviću u Partizanu, a sa njim je bio i u Kini.

Slobodan Kuljanin je preminuo posle kratke i teške bolesti. Opelo je u utorak od 11.30, a sahrana od 12.00 sati na Bežanijskom groblju.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi