SUMA, LAKČEVIĆ, STEVANOVIĆ, OSTOJIĆ Savo Milošević posle poraza progovorio o SVAKOM PONAOSOB fudbaleru i o njihovoj sudbini

Nije bio neraspoložen.

Savo Milošević
Savo Milošević, Foto: Alo/Marko Metlaš

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević bio je prilično miran posle poraza od Budućnosti sa 1:0. Razlog je želja da testira na početku već igrače u dve postave.

- Hteli smo dobar trening i momci su sve ispoštovali, mi smo u petom danu, četvrti smo dan trenirali dva puta. Moja greška je što smo u ovo vreme zakazali meč, ali to je moja greška i preuzimam na sebe. Igrači su radili fenomenalno, rezultat mi je sad krajnje nebitan. Videli ste da je bilo dosta mladih. Biće da pravdam nešto, ali ovo je trening meč. Bilo je potrebno da vidimo na kom smo nivou u ovom meču. Rekao sam da ćemo 10 dana raditi na snazi i fizičkom aspektu.

Posebno je u fokusu povratnik Sejduba Suma, koji je pogodio okvir gola u prvom delu igre.

- Suma je na treninzima radio fenomenalno, ljudi ovde kažu da nije nikad bolje trenirao. Volju ima, neću komentarisati, teške su noge, rekao sam da će biti pakao na početku. Lakčević je igrao dobro, ovo mu je prvi meč, Fića Stevanović je bio dobar, vidi se raskoš talenta. Igra kao zreo, ako moram da kažem.

A Ostojić Bojan?

- Ostaje, evo ga.

Takođe, objasnio je Milošević zašto se odrekao ogromnog broja fudbalera, koji su precrtani pred pripreme.

- To sam uradio na osnovu onoga što sam video u 3-4 meseca, nema mesta emocijama, simpatijama, isključivo iz profesionalnih razloga. Sve momke volim, ono što je moja filozofija, jeste da se odlučujem za profil igrača koji može da ispuni ono što želim.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi