ZVEZDA BILA NA KORAK OD DOVOĐENJA NAJBOLJEG HRVATA Želeo u Srbiju, posle prešao u Real Madrid i uzeo MEDALJU NA MONDIJALU

Zaista šteta što nije zaigrao za crveno-bele.

Davor Šuker
Davor Šuker, Foto: Profimedia

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović u klubu iz Ljutice Bogdana 1 je od 1973. godine!

Ovo mu je drugi put da je na čelu Zvezde, jer je predsednik bio i od 1987. do 1993, kada su napravljeni najveći uspesi u istoriji srpskog klupskog fudbala.

 

Mijailović priznaje da je bilo fudbalera koje su crveno-beli želeli da dovedu, a nisu uspeli.

"Bilo je igrača. Postoje možda i adekvatniji sagovornici od mene, ali znam da veliki igrači koji su se u Evropi kasnije ostvarili sa prostora bivše Jugoslavije bili su na radaru Crvene zvezde. Recimo, znam sigurno za Davora Šukera, da se nije desilo to što se kasnije desilo, da bi bio taj za koga smo bili zainteresovani. Bio je i on da dođe u Crvenu zvezdu. To je ona generacija koja je osvojila omladinsko Svetsko prvenstvo u Čileu", otkrio je Mijailović.

OPET MU NOVAKOV USPEH SMETA! OPET GA NIPODAŠTAVA "Sad je lako osvojiti sva četiri turnira" reče Federer i ostade živ! Izjava puna ogorčenosti

Davor Šuker je devedesetih činio ubitačan tandem Real Madrida sa Peđom Mijatovićem, bio je prvi strelac Svetskog prvenstva 1998. gde je njegova reprezentacija bila treća, a Hrvatska ga je 2004. proglasila za svog najboljeg fudbalera u istoriji.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi