ŠABAN ŠAULIĆ SE ČUJE I NA NBA OL-STARU Čuveni košarkaš, i to ne srpski, ispoštovao PRED AMERIKANCIMA kralja narodne muzike

Zaslužio je Šaban Šaulić da se svuda ispoštuje

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: printscreen

Košarkaš Dalas Maveriksa Luka Dončić podelio je fotografiju na svom Instagramu kojom odaje poštu nastradalom pevaču narodne muzike Šabanu Šauliću. Dončić je više puta pokazao da je ljubitelj narodnjaka, a voleo je da sluša i Šaulića.

SKRHAN BOLOM, NIJE IMAO IZBORA Šabanovom unuku je najteže palo, morao je ovo da uradi! Njegova tuga je nepodnošljiva

Luka Dončić
Luka Dončić, Foto: AP

Vest o smrti pevača zatekla je jednog od najtalentovanijih košarkaša planete na ol-star vikendu Šarlotu, gde je zajedno sa Nikolom Jokićem nastupao na "Skils čelendžu" u subotu uveče i stigao do polufinala.

- Počivaj u miru - poručio je Dončić uz pesmu "Ti me varaš najbolje".

MAJKA GA JE PRLJAVOG ZVALA UNUTRA, TOG DANA JE MORAO JE DA SE OŽENI Čudnovata i nepoznata priča o NAJVAŽNIJEM TRENUTKU u životu pokojnog Šabana Šaulića

Šaban Šaulić je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, a od njega su se oprostile i mnoge kolege muzičari, ali i ostale javne ličnosti iz Srbije.

TRENUTAK KADA JE CELA SRPSKA NACIJA PLAKALA I SLAVILA UZ ŠABANA Snimak koji je ostao kao svedok istorije i svedok njegove veličine, nemoguće je ne zaplakati (VIDEO)

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi