"POŠTAR" JE ZAKUCAO NA POGREŠNA VRATA! Imao je 20 godina kada je silovao trinaestogodišnju tinejdžerku! Napravio joj dete kojeg se odrekao, on je odrastao i postao sportska zvezda u Americi! (FOTO + VIDEO)

Ovo je priča o Karl Malonu!

Karl Malone
Karl Malone, Foto: twitter/timelesssports_

* Dva puta je bio MVP lige 1997. i 1999. godine

* 14 puta je učestvovao na ALL-STAR takmičenju

* Pored Jute Džez igrao je i za Los Anđeles Lejkerse

Jedan od najboljih krilnih centara NBA lige ikada, imao je sjajnu karijeru koja je umrljana jednim potezom.

Popularni "poštar" kada je imao 20 godina, dobio je dete sa trinaestogodišnjoj tinejdžerki, da bi ih potom ignorisao. Dete, Demetrius Bel, je odrastao da bi potom bio draftovan od strane "Bufalo Bilsa".

ČOVEČE MESTO TI JE U ZATVORU! Je**m ti prvi red na sahrani, deo je sramne poruke upućene našem košarkašu (FOTO)

Ovaj igrač američkog fudbala (ragbija) je jednom prilikom izjavio: "Tretiram njegovo odsustvo kao da je moja majka otišla u banku sperme"

Na drugoj godini koledža, Malone je silovao trinaestogodišnju devojčicu koja je bila prijatelj porodice. Devet meseci kasnije dobila je Demetriusa.

"The Salt Lake Utah Tribune" je objavila da su roditelji te devojčice odveli Malona na sud 1986. godine, u njegovoj drugoj godini kao "Džezer", da bi utvrdili da li je otac. Zahtevali su od njega 200 dolara mesečno, ali Malone nije odgovarao na optužbe, pa je sudija u Luzijani presudila da je on otac nakon što je test utvrdio da je on zaista otac. "Poštaru" je naređeno da plaća 125 dolara nedeljno, uz prošle i buduće medicinske troškove (pošto u Amerci plaćaju zdravstvo). Malone se žalio kako je to previše i van suda se dogovorio sa porodicom Bela između 1988. i 1989. godine.

NBA KOŠARKAŠ MORA DA SE PRAVDA! "Nisam gej, zbog tih priča nisam izlazio iz kuće, sve me to boli!" (VIDEO)

TEO OTKRIO ZAŠTO JE IZABRAO VIRTUS PRE ZVEZDE! Preslatka devojčica ukrala Milošu šou sa srpskom trobojkom i Saletovim dresom! (FOTO + VIDEO)

Bel je kasnije draftovan u sedmoj rundi od strane "Bufalo Bilsa", a još uvek nije imao nikakvog kontakta sa njegovim ocem. Prema Belovoj priči, Malone mu je rekao da je prekasno da mu bude otac i da će morati da se snalazi sam.

Inače, Bel je jedno od tri deteta koje je Malone začeo van braka, uključujući i blizance Daril i Šeril Ford. "Poštar" je odlučio da nema nikakvu vezu jedino sa Belom. 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi