ZATVORSKI REŽIM Nebojša Čović nije štedeo Budućnost nakon poraza, njegova izjava je oštra poput noža! PRODUBIO IM JE RANU

Nije želeo ništa da prećuti.

Crvena zvezda - Budućnost 5. utakmica
Crvena zvezda - Budućnost 5. utakmica, Foto: ALO! Vuk Žarić

Crvena zvezda je deklasirala ekipu Budućnosti u majstorici finala ABA lige rezultatom 97:54 i na taj način zasluženo došla do titule regionalnog prvaka. Predsednik Zvezde Nebojša Čović samouvereno je izjavio nakon meča da u normalnim uslovima ovakav rezultat ne bi trebalo da čudi.

"Ako se svedemo na teren i samo na sport i imamo potpunu regularnost, onda nemamo šta da brinemo. Zvezda je dominantna. Mnogi nisu verovali kada smo imenovali novog trenera, ali mi znamo da se borimo i sa vidljivim i sa nevidljivim neprijateljem", ispričao je Čović da bi se kasnije osvrnuo i na početak utakmice, koji je kasnio sat vremena zbog nemira navijača.

"To što se odigravalo na početku, to je nešto oko čega sam ja jako brinuo. Prljave akcije što su se dešavale u Podgorici, na to neću da se vraćam, znamo šta je bilo planirano ovde i šta je bila provokacija. Sve je to sad nebitno, bitno je da smo došli do cilja i nakon svega da smo izdržali jedan maltene zatvorski režim."

Čović je još jednom potvrdio da se Crvena zvezda nijednom nije bavila organizacijom vređanja, provokacija, već samo sprečavanjem sličnih akcija. Čestitao je upravi i igračima na trofeju.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi