OGLASIO SE Obradović otklonio dileme po pitanju preuzimanja selektorske funkcije

Saša Obradović izrazio ambiciju da preuzme kormilo košarkaške reprezentacije Srbije.

Saša Obradović i Aleksandar Đorđević
Saša Obradović i Aleksandar Đorđević, Foto: ALO Foto: Marko Metlas

Saša Obradović, bivši reprezentativac Jugoslavije i trener Monaka, u javnosti je označen kao kandidat da nasledi Aleksandra Đorđevića na klupi "orlova".

U razgovoru za "Informer" Obradović je otkrio lične ambicije, ne skrivajući da bi bio počastvovan ulogom selektora Srbije.

"Više puta sam rekao da bi to za mene bila velika čast. Takve stvari se ne odbijaju! Za sada me niko nije kontaktirao, mislim da je još uvek rano. Ljudi iz Košarkaškog saveza Srbije prvo moraju da vide šta je do sada i kako urađeno, pa tek onda dalje. Oni će sigurno odabrati kandidate, razgovarati sa njima i tek onda odlučiti", rekao je Obradović.

Marko Kešelj odveo suprugu i sina kući!

AUTOR: Alo.rs/E.A. DATUM I VREME: 16.09.2019. 11:29 Košarkaš Marko Kešelj dobio je drugog sina Jovana, a tokom jučerašnjeg dana proslavljeni sportista izveo je partnerku Jovanu i naslednika iz porodilišta. Marko Kešelj, Foto: ALO Foto: Marko Metlas Nasmejan i dobro raspoložen, Marko je stigao ispred privatne klinike u Beogradu, gde se kratko zadržao, a potom su ponosni roditelji zajedno izveli bebu iz porodilišta.

Bonus video: Tijana Bošković za Alo najavila pohod na nove titule

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi