DOKLE VIŠE? Partizan ponovo kažnjen zbog navijača!

Zbog paljenja baklji i ubacivanja predmeta u teren, klub će ponovo morati da plati skupu cenu.

Partizan - Monako
Partizan - Monako, Foto: Alo!

KK Partizan NIS je ponovo kažnjen zbog ponašanja publike na utakmicama u hali „Aleksandar Nikolić“.

Ovog puta, Evroliga je klubu izrekla kaznu od 10.000 evra zbog paljenja baklji i ubacivanja tvrdih i mekih predmeta u teren na utakmici 3. kola Top 16 faze 7Days Evrokupa protiv Monaka.

Na štetu kluba, kako i na iznos koji će Partizan morati da plati, uticala je činjenica da je u pitanju ponovljeni slučaj nepriličnog ponašanja publike.

"Ovim putem, KK Partizan NIS još jednom želi da apeluje na svoje navijače da na ovaj način ne čine štetu klubu. Uprkos razumevanju za revolt koji pojedine situacije na terenu izazivaju, više je nego jasno da reakcije koje dovode do kažnjavanja kluba ne vode nikuda. Naprotiv, takve situacije postaju za klub neizdržive. Potpuno bez smisla je situacija u kojoj se klub bori da proda što više sezonskih i dnevnih karata, a da ostvareni prihod zapravo ne završi u klubu!

Ogromne svote novca odlaze u nepovrat umesto da budu uložene u napredak Partizana, stoga klub skreće pažnju svojim navijačima kako je krajnje vreme da svi zajedno iz grešaka nešto naučimo. Hajde da svoju energiju stavimo u službu Partizana i njegovog povratka u vrh regionalne i evropske košarke. Pokažimo da smo za to zreli!", stoji na sajtu KK Partizan.

Prva prilika je već u subotu, kada u goste dolazi Mega Bemaks.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi