SLAVNI GLUMAC OTKRIO ŠTA SE DESILO Sedeo je u prvom redu kada je Kobi Brajant nasrnuo na Džordana i krenuo da ga udara! (VIDEO)

Vraćaju se stari snimci i sećanja

Šekil O'Nil i Kobi Brajant
Šekil O'Nil i Kobi Brajant, Foto: AP Photo/Kevork Djansezian,

Prošlo je više od dva meseca od kad nas je napustio Kobi Brajant, mnogi bi rekli jedan od dvojice košarkaša koji su najviše uticali na popularnost ovog sporta, a pogotovo lige širom sveta.

A prvi je njegovo "leteće visočanstvo", legendarni Majkl Džordan čiji dokumentarac treba da izađe veoma uskoro, prve dve epizode će biti na programu već 19. aprila!  

Mnogim igračima, pa i Kobiju Brajantu je uzor upravo bio Džordan, zato ne čudi što je na svakoj utakmici kad je igrao protiv njega hteo da se pokaže.

Ovaj klip datira iz vremena kada je Majkl igrao za Vašington Vizardse, početak milenijuma, a tada je Kobi sa Šakil O'Nilom pravio strah i trepet u NBA ligi!

Na snimku se može videti sjajna odbrana Džordana nad Kobijem, šestostruki osvajač NBA lige je iznudio faul u napadu od petostrukog osvajača ovog takmičenja!

Kobi je iz šale krenuo da udara Džordana koji mu je nešto rekao, a više od 15 godina kasnije, slavni glumac Džon Kjuzak je otkrio šta se tu desilo:

"Svi su se sklonili kako bi Kobi mogao da igra protiv Džordana 1 na 1. Majkl je stao u blok i dobio bitku, zaustavili su se i gledali jedan u drugog sa smehom, tada mu je Džordan rekao: 'Cela jebe*a zgrada je znala da nećeš dodati', nakon čega su obojica prasnula u smeh!"

Kjuzak je sedeo u prvom redu, a na fotografiji drži sok i nalazi sa desne strane...  

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi